Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Različite načina da brane s lokotom

Povećajte sigurnost nekoliko različitih stilova vrata pomoću lokot kako bi zatvorio vrata . Nisu svi tipovi vrata pogoduju dodajući lokot , a vi ne bi trebali oslanjati na lokotom za sigurnost na vratima , kao što su ulazna vrata svog doma . Ostala vrata, kao što su vrata , ormarima , kao idealan za osiguranje s lokota . Kroz zasun

vrata na nekih vrata su izgrađena da stane lokot . Metalna vrata na žičanu ogradu oko dvorištu bazen , na primjer , ima kvaka pogodan za lokot . Zatvorite zasun čvrsto , tako dajezik je između dva tipkovnici . Potražite rupe u jeziku i tipkovnici , što bi trebalo biti u skladu kada jebrava je zatvorena . Stavite lokot kroz te rupe i pričvrstite lokot .
Lanac

lanac je idealan za korištenje u sprezi s lokotom osigurati različite stilove vrata . Akodrvena ograda ima dvoja vrata , a svaka od tih vrata ima ručku , možete proći kroz lanac obje ručke . Povucite lanac učio i zaključati ga čvrsto s lokotom . Ovaj način zaključavanje vrata je idealna, jer ako je netko vuče na obje vratima , to će se pomaknuti s drugim vratima i nije otvoren .

Nosači

Ako želite li povećati sigurnost na vratima , kao što su vrata unutar svog doma , spremištem vrata ili garažna vrata , kupiti sigurnosne držače za montiranje . Tipičan sigurnosni nosač dolazi u dva dijela . Jedan dio se montira na vrata, adrugi dio se montira na strukturu , kao što se na zid pokraj vrata . Oba nosači sadrže rupa koje možete koristiti kako bi osigurali vrata s lokotom .
Cable

Dok lanac je idealan za korištenje zajedno s lokotom kako bi osigurali vrata ili postaviti vrata , koristeći debeli sigurnosni kabel je još više siguran . Dok netko može smanjiti kroz lanac s pravim vijaka veličina šikare , neki kabel je tako gusta i jaka da rezanje kroz njega je vrlo teško . Provucite kroz ručku vrata želite osigurati i petlja kabel za snažnu strukturu blizini . Pass lokot kroz ušice na kraju kabela .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081116.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.