Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Plin propuštanja u New MAYTAG pećnica

Kada koristite plinske aparate u svom domu , bitan dio zaštite svoju obitelj uči znakove upozorenja potencijalnim sigurnosnim rizikom . Plinske peći , na primjer , su skloni povremenim istjecanja prirodnog plina iz različitih razloga - da li Maytag ili bilo koje druge marke . Nakon što sumnjate vaš Maytag pećnica curi plin , morat ćete procijeniti situaciju i djelovati kako bi zaštitio stanovnike svog doma . Otkrivanje curenja

Mnogi ljudi suradnik trule miris sumpora jaje nalik na prirodni plin , ali plin zapravo nema mjerljivu miris na svoje. Prirodni plin usluga zahtijevamo državnim i saveznim propisima dodati mirise na prirodni plin tako da vlasnici mogu otkriti curenje plina lakše . Odorante dodaju u takvom izobilju kao da se plin lako otkriti čak i pri niskim koncentracijama zraka , tako zadržavali prirodni plin Mirisjenajlakši način za otkrivanje curenja plina oko vašeg MAYTAG pećnici .
Što ( ne ) učiniti

kako bi se osiguralo pravilno sigurnost tijekom mogućeg curenja plina , važno je znati što ne raditi nego što učiniti . Nemojte zapaliti utakmicu , upaljač, svijeća ili bilo koji drugi otvoreni plamen iz bilo kojeg razloga . Ne okrećite na bilo koji električni ili prekidači za svjetlo . UvjeriteMaytag pećnica je isključen . Ako koristite plin /štednjak kombinacija Maytag , osigurali su plinski plamenik su postavljena na " off " te . Prozračite prostoriju otvaranjem prozora i vrata i dobiti sve iz kuće što je prije moguće .
Rješavanju problema

kad je izašla , nazovite 911 ili vaš davatelj prirodnog plina za rješavanje mogućih curenja plina . Nakon što su proglasiti dom sigurno ponovno ući , oni svibanj biti u mogućnosti odrediti izvor curenja plina . Akodavatelj plin ne može popraviti curenja plina za vas , oni će vjerojatno može dati preporuke za nekoga tko može. Akocuri plin je uzrokovan kvar MAYTAG pećnici , obratite Maytag ; budućipećnica je nova , popravci mogu biti jamstvo koje daje proizvođač.
Prirodni plin i Peći

To može biti teško da bi se sud poziva da li miris plina pokazuje curenje plina ili da limiris je jednostavno da je prirodni plinpećnica koristi disipacije nakon što je pećnica isključena . To je prirodno za mirisplina zadržati nešto kadpećnica je u uporabi , a nakon što je isključen , ali akomiris zadržava dulje nego što bi trebao , ili ako semiris plina je jača nego što je normalno , vaš Maytag pećnica može se curi plin . Zbog potencijalno ozbiljne opasnosti od istjecanja prirodnog plina , griješiti na strani oprezom te su stručnjaci pozabaviti pitanjem odmah.


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081117.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.