Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Kako instalirati za barel Bolt na metalna vrata

pravilno instaliranje klina za barel zahtijeva ispravnu vrstu zakovica . Svaka vrsta narezanih vijaka - Vijci i vijci - dizajniran je za držanje u određenu vrstu materijala . Na primjer ,vijak za drvo ima krupne teme koje su osmišljene tako da drži vlast u svim vrstama drveta . Za instalaciju barel vijak na metalnim vratima ,zatvarač moraju imati odgovarajuću vrstu niti držati tanak materijal . Boltbarel ima sposobnost da se samostalno izbušiti rupu u metalu , a to će osiguratirupa jetočna veličina i da će dati moć većina drži za barel bolt.Things morat ćete
Bačva vijak < br > olovka
# 14 samoureznih upustite vijaka
Screw pištolj Screenshot Torpedo razinu
2 - inčni vijci za drvo
Phillips odvijač
pokazati više Instrukcije
1

Gurnite zasun barel naprijed u svojoj najvećoj položaju . Sjedne u položaju pritiskom vijak ruku u utor naprijed tijela brave . Izvucite ulov tijekom proširena vijka .
2

Postavite vijak okupljene barel na unutarnje površine metalnim vratima je kvaka strani sulov sjedi na okvir vrata . Uvjerite seokupili tijelo sjedi na visini koja će biti prikladan za vas
3

Postavite vrh olovke unutar jedne montažne rupe - . Nalazi na tijelu brave . Pomaknite olovku u kružnim pokretima kako bi obilježili rupe na metalnim vratima . Izvadite ulov od kraja vijka barel . Postavite ulov stranu .
4

pokrenuti # 14 samoureznih countersink vijak kroz tijelo lokota na označenom rupu s navojnim pištoljem . Osigurativijak drži čvrstu bravu na vratima . Postavite razinu na vrhu tijela brave i prilagoditi ga dorazine čita razinu . Trčanje jedan samoureznih vijak kroz svaku rupu na tijelu .
5

Gurnite ulov preko vijka barel . Gurnite gornji dio ulova uskoj na dnu razine . Trčanje jedan 2 - inčni vijcima kroz svaki od rupa za pričvršćivanje uhvatiti s navojnim pištoljem da ga pričvrstite na okvir vrata . Gurnitezasun barel otvoriti i zatvoriti više puta kako bi se osiguralo da funkcionira ispravno . Otpustite ulova vijke i podesite sve dokvijak barel radi ispravno . Zategnite vijke kada završite .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081120.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.