Gumene Gazišta za unutarnju upotrebu

Gumeni gazišta često dočarati slike komercijalne ili vanjsku upotrebu , pozdravljajući kupci u robnim kućama ili djelujući kao industrijske snage prednji trijem dobrodošli tepisi . Međutim , gumene gazišta imaju isto toliko korisnost u zatvorenom prostoru kao što to rade na otvorenom . Kuće mogu koristiti ove svestrane tepisi i pločice kako bi zaštitili svoje podove i pojačati sigurnost oko kuće . Vrste

Gumeni gazišta dolaze u više posjekotina i stilova . Ove vuče veći gazišta imaju različite teksture , uključujući i površinskih uzoraka izrađenih od točaka, dijamanata , kvadratnog ili pravokutnog cigle i horizontalnim šipkama . Debljine u rasponu od oko 1/4 inča do 2 cm dubine . Proizvođači nude gumene gazi u brojnim rezova , uključujući pravokutne trake , kvadratnih pločica i kanala oblikovane komade izrađene u skladu s različitih tijela, kao što su stepenice , umivaonika ili kade . Moderni gumene gazišta dolaze u duginim bojama , od standardne crne i sive nijanse svijetle nijanse kao što su crvena i plava .
Koristi

u kući, gumene gusjenice štiti podove od prljavštine, izlijevanje i utjecaja - što ih inovativan način beba -dokaz određenim područjima , prigušiti korak zvukove i dodati povećanu vuču slip - skloni prostori . Gumeni tepisi često služe kao stepenice gazi , koji čine da stane unutarnje stubište , povećava njihovo držanje i sigurnost . Kuće također koristiti gumene gazi kao trkača u kuhinjama , garažama i kupaonice držati vodu s poda . Kao Ulazni otirači - pogotovo u pomoćnim prostorijama , garažama i prikazivan - u trijemovima - te niti pomoći struže prljavštinu , blato i prljavština s cipela . Tanke gume gazišta poslužiti kao ne -skliznuti površine u kadama i tuševima .
Proizvođači

Tvrtke kao što su Buffalo Tools , Mohawk , Pravi Joe , Guardian proizvodi , Uline i drugi nude širok izbor gumenih gazi po hardveru i robnim kućama . Specijalizirani proizvođača kao što su Musson i RCA Rubber Company usredotočiti isključivo na proizvodnju premade i običaj u obliku gumene gusjenice , dok su tvrtke kao što su Flexco i Mannington specijalizirati u gumenim gazišta stepeništa . Mnogi od tih proizvođača nude slične proizvode izrađene od reciklirane gume ili vinil .
Cijena i dostupnost

Dok hardver , robne kuće i dom i vrt centri nude gume gazni sloj tepisi raznih veličina , komercijalni gumene dilera i home poboljšanje centara često prodaju oblikovana gumena gazišta stepeništa . Online Housewares trgovci nude srednje velikim gazni sloj tepisi i mali gumeni gazni sloj proizvode, poput sudopera i kade tepisi . Cijene ovise o vrsti mat ; na 2011 cijena , standardne 10-inčni do 30 - inčnih gumene niti tepisi prodavali za oko 20 dolara, dok pojedini gazišta stepeništa trgovac na malo za cijene između $ 10 i 30 dolara po omotača .

Kako napraviti plastične električnu izolaciju

Sve električne žice su izolirani od korica od gume ili plastike . Izuzetak od ovog pravila je mjesto gdje se žice spojiti na terminalima ili poslovnice . Bare žica mora biti izložena za žicu da se pravilno provodi struju i šalju signale, njegova je z

Více >