Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Metode Jačanje Vrata se zakvači

Vaš kvaku i zaključavanje zasun su dio sigurnosnog sustava vrata koja stoji između vas i provalnik . U 2010 , bilo je 2.923.430 dom provala u Sjedinjenim Državama , prema US Department of Justice web stranice . Možete smanjiti vaše šanse da budužrtve zločina u svom domu učvršćujući svoju zasun vrata i sigurnosni sustav vrata . Metal - granatirale vrata

zasunvrata u drvenoj vrata može se oslabljena čekićem i dlijetom , ili kriminalca s velikim odvijačem . Da bi osigurali svoj zasun vrata i kvaka u mjestu , te bi trebao zamijeniti svoj drvena vrata s metalnim vratima ljuskom . To jedrvena vrata s debelim , metalne ljuske izvana kako bi dao dodatnu podršku na vaš zasun vrata i sigurnosnog sustava vrata . Na vratima brava rupe već bušenih u vrata metal ljuskom da bi instalacija lakše .
Reinforced vrata Frame

okvirojačana vrata izrađeni od metala može djelovati kao dodanu podrška za vaš zasun vrata . Možete kupiti cijeli vrata i ojačana okvira koje dolazi s vrata već uravnotežen u okvir i okvir ispravno izolirane odoljeti vlagu . Možete instalirati i okvir vrata sami ili zaposliti profesionalnog izvođača .
Strike Plate

Štrajk tanjur jekomad metala ugraditi u okvir vrata da zasunvrata smjesti u kad su vrata zatvorena . Da bi pojačali svoj ​​zasun vrata , zamijeniti svoj stari štrajk tanjur s debljim jedan . Postavite štrajk ploču u okvir pomoću 1 - inčni - duge vijke za razliku od 1/2-inch-long vijaka koje obično dolaze s štrajka ploče .
Vrata Wrap
< br >

wrapvratakomad metala koji instalira oko vrata na jezička području vrata i učvršćuje kvaku na vratima i deadbolt . S folijom metalnim vratima , kriminalci ne mogu dobiti dlijeto ili odvijač u iza kvaku na pop off vrhu i izložiti vrata zasuna mehanizam . Metalna pločica također djeluje kao pojačanje gdje zasunvrata sastaje štrajk tanjur .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081182.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.