Kako izgraditi Požari ili skloništa u snijegu

Čak i ako nisteljut outdoorsman , to je još uvijekpametna ideja da se priprema za hitne situacije u snijegu . Azil i toplina nisu lako doći u pustinji , tako da se ponekad moraju uzeti stvari u svoje ruke . Možete se zaštititi od elemenata izgradnjom quinzee -kupolom struktura napravljena od snijega . Izgradnja požar u snijegu može zvučatimalo teže , ali uskoro ćete biti Fanning plamenu , ako slijedite odgovarajući procedure.Things što vam je potrebno
upaljač
Lopata

Prikaži više uputa
Izgradnja Fire
1

Traži za suho drvo da se spali . Provjerite ispod vegetacije ili unutar panjeva gdje jedrvo je zaštićen od elemenata . Ugriz manji komad na pola , te pregledati unutrašnjost kako bi se utvrdilo je li drvo je mokro ili suho .
2

iskopati rupu u snijegu dati sebi prostor za početak vatru . Pokušajte izgraditi vatru na čvrstom tlu . Akosnijeg je previše duboko kopati kroz , spakirajte ga dolje u čvrstu , ravnu području . Stavite sloj drva na vrhu snijega , da se formira bazu za svoju vatru .
3

upaliti vatru pomoću požara starter . Pokušajte koristiti borove iglice , breza kore ili čak džep dlačice kako bi dobili na drva . Nakonpožara krene , stavite vlažnu drvo oko njega da se osuši .
Izgradnja Quinzee
4

lopatu za snijeg na hrpu . Snijeg humak trebao biti 7-8 metara visok i dovoljno velika u promjeru za smještaj dvije osobe . Kao što ste dodali snijeg na hrpu , flip lopatu za snijeg miješati različite konzistencije . Nakon što ste u obliku snijega u obliku kupole , pričekajte 90 minuta za strukturu da otvrdne .
5

Dig ulaz za svoj quinzee na strani koja je okrenuta nizbrdo . Izdubiti zidove i strop nasip , počevši od vrha i rade svoj ​​put prema dolje . Napravite zidove debljine 1 do 2 metra . Za točno mjerenje , guranje štapića u quinzee izvana . Prestanite kopati kada dođete na rub štapa .
6

Nastavak prazna svoju quinzee do posljednjeg preostalog podnožju snijegom . Iskopati snijeg krevet na svakoj strani . Između kreveta , lopata iz tanki rov do temelja . Napravite malu rupu kroz vrh vaše quinzee za ventilaciju .

Kondenzacija Problemi s House Grijači

višak vlage u kući može stvoriti nemir u najboljem slučaju, au najgorem može uzrokovati potencijalno ozbiljne zdravstvene probleme za svoju obitelj i potencijalno opsežne strukturne štete na vašem domu . Neizostavan dio za održavanje razine vlage je

Více >