Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Stvari se topiti led na prilazu

Nakon velike snježne oluje , vaša imovina će biti prekriven bijelim prahom na travnjak , nogostupa i prilaza . Iako to može izgledati lijepo od stoji,sloj leda često razvija pod snijegom , što hodanje ili vožnja na prilazu opasni . Imate nekoliko mogućnosti za topljenje leda učinkovito . Kalcij klorid

Kalcij klorid je dizajniran da se topi led na prilaznim i nogostupa na vrlo niskim temperaturama . Iako je tobolje de - icer za biljke , to je više nagriza metala i mogu oštetiti vozila parkirana na prilazu . Međutim , to je vrlo učinkovit i da će početi topljenja leda odmah nakon kontakta . Važno je nositi rukavice pri primjeni kalcij-klorida , jer može nadražiti kožu .
Kamene soli

Kamena sol jenajčešći , i jeftin , metoda koja se koristi za otapanje leda na gradskim ulicama i prilazni putevi . Kamena sol potrebno neko vrijeme za rad i nagriza do asfalta , betona, biljaka i automobile . Međutim , ne bi bilo loše ljude ili životinje .
Grijani kolovoz

grijanih prilazu su dizajnirani kako bi cement ili asfalt slobodan od krpice snijega i leda . Sustav instalirana ispod prilazu monitora vlage i temperature , te će se aktivirati kada se led razvija . Ovaj sustav smanjuje troškove održavanja , povećava vrijednost imovine i osigurava sigurnost kolovoz. Ti sustavi su skupi, a može se instalirati samo akoprilazni put se gradi ili rekonstruira .
Lucerna Meal

Lucerna obrok jeekološki de - icer da će se rastopiti prilazu led i držati u blizini biljaka i trava zdrava . Prema isplati živjeti Green , lucerna obrok sadrži dušik koji će vam pomoći topljenja leda i osigurati bolje prianjanje . Tipično , lucerna jeloorgansko gnojivo biljka koristi za obnovu tla i biljke rastu .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081304.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.