Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Koje su funkcije strehe na kućnom

? Strehe sumanji nadvija rub krova . Ova značajka kuće može biti jednostavna i funkcionalna i bogato uređena . Streha služe regulacije temperature i vlage kontrole funkcije koje čuvaju stanje vašeg stana . Oni usmjeravaju kišnicu dalje od ranjive točke gdjekrov kuće ispunjava zidove , a oni mogu biti dizajnirani za ponuditi neke zaštite za vaš dom je izvana u prizemlju razini, sprečavajući vodu od pada oko temelja . Obrasci

Strehe su izgrađene kao duboke privjesci na kućama u toplim klimama kako bi se ponuditi za hlađenje sjene za vaš dom je izvana i na hlad prozorima kada je sunce na vrhuncu ; u hladnijim podnebljima , oni su dizajnirani kao plitki prevjesi dopustitisunce da pomogne zagrijati dom je izvana , prema ovom starom House.com . Strehe sa širokim prevjesi su predstavljena na bungalovima i Italianate stilu domova .
Funkcija

Strehe također igraju ulogu u ventilaciju nekih domova . Na donjim stranama strehe , pozvao soffits , može sadržavati otvore koji omogućavaju razmjenu zraka između potkrovlju i na otvorenom , regulira temperaturu tavanskog prostora i pomaže da se smanji vlažnost . Bez takvog ventilacije , temperature potkrovlju može postati dovoljno visoko da će ugroziti svoje zdravlje i stanje pohranjenih predmeta .
Problemi

Tijekom zimskih mjeseci , strehe i dalje jedan od najhladnijih dijelova krova . Kada se toplina ulazi u vaš tavanskog prostora , snijeg i led se topi i pokrenuti niz krov . Kad je voda došla do strehe , smrzava na mjestu , formiranje list leda zoveleda brana . Kaoledena raste u debljinu ,voda iz kasnijih topi nema kamo otići , pa se stvara rezervoar iza leda . Zarobljena viša gore na toplijim dijelovima krova ,voda ne može ponovno zamrznuti ; onda on može curiti kroz pukotine u krovu , dolazi do ispod šindre i unesite svoj ​​dom , što uzrokuje oštećenja .

razmatranja

isto topljenje /zamrzavanje proces koji uzrokuje led brane dovodi do dramatičnih visi siga uz vaše strehe . U ovom slučaju , voda je na vrhu led brane , trčanje preko vaših oluka i smrzavanja u siga . Dok oni izgledaju lijepo i sezonski , velike sige suopasnost za prolaznike i na strukturu svog doma . Kao padaju komadi leda može otrgnuti svoje oluke i razbiti prozore ,University of Nebraska- Lincoln Extension preporuča uklanjanje velike icicles za ublažavanje težine stres na oluka .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081328.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.