Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Kako Provjerite vode u dom da vidi da li je pitka

Ovisno o tome gdje živite inačin na koji vaš dom je izgrađen ,voda teče kroz cijevi od svoje kuće može i ne mora biti pitka . Postoji nekoliko čimbenika kako bi uzeti u obzir , uključujući i glavne crte svoje cijevi zakorače u vodu , da li ili ne ste spojeni na bunar i stanju na cijevi koje nose vodu . Dokse problem može činiti više o okusu vode , to je zapravo mnogo više od toga značajan , jer voda zagađena s određenim kemikalijama može biti štetno za vaše zdravlje . Upute Screenshot
1

Odredite vrstu pitke sustav ste za vaš dom . Ako dodirnete u sustav javne vodoopskrbe , tada možete pristupiti evidenciju u vezi ili neje pitka i sve nečistoće koje mogu biti sadržane u njemu . Međutim , ako imate privatni sustav vode , kao što jedobro , možda ćete morati uzeti drugačiji put testirati vodu .
2

Zahtijevajte izvješće o povjerenju potrošača iz svoga grada podjele vode . Ovaj dokument daje prikaz vaše kvalitete vode , što može pomoći u određivanju je li vaš dom ipak je voda pitka . Ovaj dokument je potrebno je poslati na godišnjoj razini do kuće na temelju Zakona o pitkoj vodi . Ako niste primili jednu ili ste nedavno preselili , zapisi za svoju imovinu trebao biti objavljen na internetu , prema internetskoj stranici EPA .
3

Pošalji uzorak vode na lokalnoj vode ispitivanje objekt . Možete ga pronaći putem svoga grada vode podjele , Zavod za ispitivanje kvalitete vode svoje države ili na svoju ruku, koristeći resurse lokalne pretraživanja . Kontaktirajte objekta i odrediti cijenu za testiranje vaše vode ( prema web stranici EPA , to može izvoditi bilo gdje od $ 15 do nekoliko stotina dolara ) . Ovisno o pogonu za testiranja , možda ćete morati dati uzorak sami ilitvrtka će poslati inspektora uzeti uzorak iz koje god mjesto u svom izvoru vode koji im odgovara .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081346.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.