Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Opasnosti silikonskim Mats u pećnici

Silicone kuhanje tepisi često privlačan zbog svoje svijetle boje i non-stick kvalitetama . Međutim , neki ljudi se ustručavati koristiti ovu vrstu kuhinjskog posuđa zbog opasnosti povezane s silikon grudi implantata u žena . Od 2011 , silikonske mrežice smatra sigurnom za upotrebu u kuhinji pod određenim okolnostima . Međutim , što bi trebali biti oprezni , tako da ne spali sebe i tako si smanjiti rizik od kancerogenih tvari . Silikon piling

Silikon može oljuštiti mat nakon dužeg korištenja i držati u pećnici stalak ili zidova . To može izložiti druge namirnice li kuhati u pećnici na silikona . Da bi se smanjio taj rizik , uvijek koristite non-stick sprej ili mast silikonskim tepisi prije uporabe , ako se u receptu za to . Osim toga , trebali biste stavili metalnu bakeware pod silikonskih tepisi nego stavljajući tepisi izravno u pećnicu .
Sigurnost hrane

Od 2011 , ne postoji dokaz da je silikon tepisi curiti silikona ili kemikalije u hranu . Međutim , trebali biste koristiti samo visokokvalitetne silikonske tepisi kako bi se smanjili svoj ​​rizik koliko je god moguće . Kada se gleda na silikonskih tepisi u trgovini , patiti i uviti tepisi . Ako bilo koja curi prah spada s strunjača kao rezultat uvijanje , ne kupiti mat .
Upozorenje

FDA smatra silikon tepisi sigurno za upotrebu u peći od 2011 . Međutim , silikon prostirke ne treba koristiti u peći , jer to predstavlja opasnost od požara . Osim toga , da ne bi trebali koristiti silikon tepisi , ako vaša pećnica postavljena je na iznimno visokoj temperaturi . Na primjer , nemojte koristiti silikon tepisi kuhati pizzu od nule , što često zahtijeva temperature veće od 500 stupnjeva celzijusa .
Izbjegavanje Burns Srpski Srpski

najveća opasnost s silikonske mrežice je da mogu opeći pri uklanjanju tepisi iz pećnice ili uklanjanje vruće hrane od njih . Silikon apsorbira toplinu , pa budite oprezni prilikom uzimanja mat iz pećnice . Koristite rukavice i drugu zaštitnu odjeću , kao što bi se s bilo koje točke na koji se iz pećnice , i budite oprezni prilikom uzimanja hrane off strunjači . Ako ste stavili metalnu posudu ispod svoje silikonske mat prije stavljanja u pećnicu , uvijek semetal ispalo , umjesto pokušaja da se samo uzeti mat out .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081350.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.