Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Kako ukloniti opasne siga Od krov

Icicles mogu formirati na strehe , oluke i drugim visećim rubovima kuće kada količina oborina , kao što su kiša ili snijeg , zamrzava prije nego što kaplje na zemlju . Iako ljudi možda misle da sige dati dom sezonski izgled , oni zapravo mogu biti opasni . Sige često imaju oštre savjete ili može biti teška i povrijediš nekoga ako padnu . Teška ledenica nakupljanje može uzrokovati štetu na kućnom krovu ili oluka . Sigurno uklanjanje icicles čim ih vidjeti formiranja kako bi zaštitio protiv bilo accidents.Things što vam je potrebno
Ljestve
Rukavice
Ice Pick
Spade
Prikazati više uputa

1

postavite ljestve od strane svog doma , pazeći da je dovoljno visok , tako da ne samo da može doći do icicles , ali možete vidjeti oluke ili krov . Ne stavljajte ljestve protiv oluke , kao i oni mogu postati oslabljena siga ili drugih elemenata tijekom vremena , a ne može biti stabilna .
2

Stavite na teške uvjete rukavice , tako da su vam ruke zaštićeni prilikom li se nositi s icicles . Koristite led motika čip daleko na siga . Zaustavite se icicles i ostatak nakupljenog leda .
3

Koristite malu lopatu ili vaše ruke da uklonite bilo koji drugi otpad koji je začepljenje oluka . To bi mogao biti lišće, borove slame , grančica ili bilo koje druge vrste vegetacije . Vegetacija može pomoći sige rastu jer oni ometaju vodu iz ponestaje oluka .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081373.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.