Uklanjanje čađe iz drva štednjaci

Imajući čistu štednjak nije samo za nastupe , ali to je takođervažan dio održavanja sigurnost i integritet strukture . Drva štednjaci mora održavati kako bi se osiguralo požari ne počnu unutar dimnjaka i zadržati iskre iz skače izvan štednjaka . Važan dio vođenja peć sigurna za uporabu jeuklanjanje čađi . Ključni dio održavanja štednjak , uklanjanje čađi trebalo biti učinjeno pažljivo i regularly.Things što vam je potrebno
radne rukavice
Naočale
Disanje maska ​​
Drop krpu
novine Pretraživati ​​VATROOTPORNI metalna kanta
žičanom četkom Srpski Boja strugač Srpski metal lopata
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Pripremite se za neuredan zadatak pri ruci . Nošenje zaštitne naočale ,masku i teške radne rukavice će vam pomoći u zaštiti od prašine koja će proizaći iz ribanje čađe slobodan od štednjaka . Nosite stari , dugih rukava i ugurati ga u rukavicama kako bi se koža čisti i štiti od iritacija .
2

stavi pad krpu dolje ispred štednjaka zaštititi tepih ili kamin s pao čađe, koji se lako može obojiti . Stavite nekoliko slojeva novina na vrhu drop krpom . Postavite kantu u blizini, na dohvat ruke , ali ne dovoljno blizu da će se prevrnuo . Uvjerite sekamin potpuno ohladi ; za razliku uklanjanje pepela , uklanjanje čađi zahtijeva postizanje u samu peć na drva .
3

Koristite žičanom četkom temeljito ostrugati sa strane peći . To će popustiti bilo čađe koja je postala grudice na tijekom procesa izgaranja ; to čađa će se raspasti daleko u gustoj prašini . Boja za struganje može koristiti da se u kutovima gdježice četkica ne može dosegnuti .
4

Scrape raskliman čađe na novinama ispred štednjaka . Kao što raditi , koristiti novine prenijeti čađe u kantu .
5

Lopata ostatak raskliman čađe u kantu .
6

Ponovite postupak kao potrebno . Struže čađe iz strane štednjaka i ispraznite ga lopatom . Struže dno peći na isti način završiti uklanjanje čađe . To također može biti potrebno ukloniti ostatke pepeo , kao i , a to se može odlagati zajedno s čađi .

Solna kiselina za čišćenje za omekšavanje vode smole

Korištenje omekšavanje vode jedan je od najučinkovitijih načina za poboljšanje kvalitete vode za smanjenje ili uklanjanje minerale koji pridonose tvrdoće vode . Poput mnogih pročišćavanje vode aparata , međutim , omekšivači vode zahtijeva često čišće

Více >