Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Koliko često treba jedan Imati suha sauna

? Korištenje sauna može vam pružiti zdravstvene beneficije kao što su detoksikaciju tijela , opuštanje mišića , i oslobađanja od stresa za svoj ​​um . Da biste dobilinajviše iz vašeg iskustva sauna , trebali slijediti smjernice pravilno korištenje suhom saunom . Ako se pravilno koristi , naći ćete sauna koristiti vrlo ugodno iskustvo . Predložena Sauna Frekvencija

prevladava uvjerenje je da bi trebali imati saunu oko tri putatjedno u trajanju od otprilike 20 minuta . Međutim , to jeputokaz , a neskup pravila . Možete koristiti saunu onoliko često koliko želite , pod uvjetom da to ne utječe na vaše zdravlje štetno . Posavjetujte se sa svojim liječnikom u vezi vašeg saune .
Predložena duljinom

sauna sjednici trebao trajati oko 5 do 20 minuta . Ako počnete osjećati vrtoglavicu , odmah napustiti sauna . Tuširanja prije ulaska u saunu je poželjno ; tuširanja će očistiti i otvoriti pore na koži i pomoći Vam pružiti puni užitak u sauni . Uzmi još jedan tuš nakon što ste završili svoj ​​sauna napustiti svoju kožu osvježava .
Opreza

Nisi trebao koristiti saunu , ako ste pod utjecajem alkohola ili drugih lijekova . Ako mislite da se vaš saunu neposredno nakon vježbanja , te treba pričekati najmanje 15 minuta kako bi se vaše tijelo za stabilizaciju prije ulaska u saunu . Trudnice su obeshrabreni korištenje saune . Kad ste završili svoju saunu , napuniti svoje tijelo tekućine koju pije puno vode .
Poboljšanja

Doktoplina sauni je koristan na vlastitu , što može odabrati kako bi se poboljšala svoje iskustvo s aromaterapijom , što jeuvođenje mirisa , kao što su eukaliptus , u saunu . Predložio način je da dodate nekoliko kapi ulja u loncu vode i ulijte vodu preko sauni kamena. Voda će odmah okrenuti paru i poslati sloj topline u cijeloj sauni .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081471.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.