Kako zadržati žice iz mojoj kosi aparata od zapetljavanje

Kada se ne može raspetljati svoj ​​uvijač za kosu iz vaše straightener ili vaš fenom , vrijeme je da se brine o krizi moždine u vašoj kupaonici . Tu ne čini se da sesavršeno rješenje za pohranu i korištenje alat na struju aparate , pogotovo ako su tijesno u manjoj kupaonici . Međutim , postoje jednostavne stvari koje možete učiniti kako bi se smanjila mogućnost kabeli u vašoj kupaonici će postati veliki , zapetljane clump.Things što vam je potrebno
prazna toaletni papir ili papirnati ručnik Rolls Pretraživati ​​Twist Ties Pretraživati ​​Kuke
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Preklopite svaki kabel se kompaktno i ubaciti ga u prazan toaletnog papira . Papirnatim ručnikom role se mogu koristiti za veće kabela , ako je potrebno . To drži kabele odvojene ako je potrebno pohraniti sve aparate zajedno , kao što je u ladici ili na malom taštine .
2

Preklopite svaki kabel natrag i naprijed i kravatu twist kravatu oko središte bala . Spremi twist veze s krušnim kruhova i potrošiti ništa zadržati žice uredno spremiti i jednostavan za korištenje .
3

Instalirajte kuke na strani komodu ili taštine na kojem se objesiti svoje aparate . To ih drži zabit ako nemate puno counter prostor , i to drži stavke odvojene tako da ne postoji rizik od dobivanja kabele zapetljao .

Kako poravnati na uvijen Carpet kutak

Površina prostirke i tepisi naglasak izgled bilo sobi dodavanjem pop boje ili dimenziju u inače običnom podu . Nažalost , kako je lijep kao što su oni , mnogi tepisi i prostirke imaju tendenciju da se rotor na uglovima s vremena na vrijeme . Ne samo

Více >