Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Koji je najbolji način da se ugasiti ugljen BBQ Pit Vatra

? Kuhanje vani u šaht zahtijeva posebne mjere predostrožnosti da ne bi trebalo poduzimati s drugim metodama kuhanja . Korištenje štednjak ili plinski roštilj roštilj samo zahtijeva od vas okrenuti gumb za isključivanje izvor goriva , ali sa žarom, osim ako su pravilno ugašen , skrivene žeravica mogla ponovno potaknuti i pokrenuti bez nadzora vatru koja se lako mogla proširiti izvan jame . Izbjeći katastrofu i osigurati svoje šaht požari su potpuno van prije napuštanja prostora . Gušenje

gašenje požara bilo izvor kisika će ugasiti požar i bilo užaren žar . Za velike pit roštilj , zatvoriti sve otvore i stavite poklopac na zadržati kisik . Za požara jamama u tlu koji se koristi za roštilj , pokriti jamu sa slojem pijeska . Pričekajte jedan sat prije provjere ugljevlje za bilo gori žar . Količina vremena potrebnog za vatru izaći će ovisiti o količini žeravici koristi i veličinu jame . Koristite ovaj način ako imate malu hrpu žeravice i vremena da provjerite ugljevljesat vremena kasnije .
Prskanje

prskanje ugljena s vodom će generirativelike količina pare , alivoda također djeluje kako bi kisik iz uzimajući na žeravici da bi ih gori . Odmaknite se tijekom raspršivanja ugljevlje držati podalje od vruće pare diže . Koristite fini Prskanje magla s zalijevanje vrta ili se crijeva , i promiješati ugljevlje s dugom , nezapaljiv štap kako bi se osiguralo da su svi Žar stečen mokro , što je posebno korisno za brzo gašenje velikih šaht roštilj požara .
< br >
Dunking

temeljita metoda kako bi se osiguralo svaki ugljen se gasi , zaroniti svatko u vodi , koji se može koristiti kao sekundarna metoda za bilo koji drugi način da se osigura da više nema žeravice u žaru. Pričekajte dok su Žar umro , i prebaciti ih u jamu, pojedinačno u velikoj posudi vode . Izvadite natopljenu ugljena nezapaljivi površinu da se osuši prije spremanja u nezapaljiv kontejner . Osušeni Žar se može ponovno upotrijebiti ako dodate mlaz vode od upaljača fluid da bi ih počeli sljedeći put .


Hitne mjere

Ukolikoveliki flare- up dogoditi , što će morati imati na ručnih pomagala to kontrolirati . Uvijek držati aparat za gašenje požara u blizini kada se koristi bilo koju vrstu roštilj jame ili požara koristiti ako je plamen pobjeći jamu . Držite mali sprej bocu vode na ruku da se smanji plamen iz masti kaplje na žeravice . Za veće plamenu , prelijte sode bikarbone nad vatru ugasiti požar , koji će uništiti svoju hranu , ali će spasiti ostatak područja iz hvatanje vatru .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081514.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.