Pet Kućanski Stvari topiti snijeg Pod Gume

teška , iznenadna snijega ostavlja mnoge kuće nasukan s gumama koje se proklizavanja na klizavu leda i snijega . Kamena sol jebrz način da vam se na putu brzo , ali to nije uvijek lako dostupni i uzrokuje oštećenja na uspavanog trave i raslinja ispod snijega . Postoje i drugi sef, kućanski alternative otopiti led ispod gume . Alkohol

Ulijte jednu bocu od 91 posto alkohola za led oko svake od gume . Dopustitealkohola topiti led za tri do četiri minute . Razbiti rastopljeni led i ubacivati ​​ga daleko . Stavite komad kartona iza svake gume i pokušati ukloniti vozilo . Kombinacija od otopljenog leda i kartona će osigurati dovoljno trakciju za pomicanje vozila .
Ocat

otopiti led izlijevanjem bijeli ocat oko guma . Dopustiteocat za natapanje u led za dvije do tri minute . Lopata daleko rastopljeni led .
Epsom Salt

Pospite Epsom soli iza i ispred svake gume . Dopustitesoli probiti led za dvije do tri minute prije pokušaja da vozi dalje .
Pijesak

To trajemalo duže , ali posipanje pijeska oko gume će otopiti led . Pijesak će apsorbirati toplinu od sunca , čak i na oblačan dan , a postupno otopiti led . On je dodao korist da će ostati na kolovoz i pružaju sigurnost .
Kamin Ash

Kamin ili woodstove pepela radi na isti način kao pijesak , i to pruža izvrsnu hitnu trakciju na ledu . Pospite ga posvuda želiteled topiti , a gdje je vaš automobil treba vlak u kolovoz.
Držite malu posudu punu u automobilu koristiti u hitnim slučajevima .
Ali nemojte ga koristiti na prolazima . Ako ste ga pratili u svojoj kući , vi ćete biti spavanje u nemilost .

Kako Priloži Hutch

Držite svoj ​​dom sigurno za malu djecu koju pridaje teške , visok namještaja kao što hutches do zida . Djeca se mogu popeti na kavez i uzrokovati da se prevrnuti na njih . Osigurajte kavez na zid pomoću sigurnosne namještaj nosače te ih montažu na z

Více >