Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Kako promijeniti kod na elektroničko zaključavanje vrata

Nekoliko modela zaključavanje vrata elektronske koristiti kratki brojčani kod umjesto ključa ograničiti pristup ovlaštenike . Povremeno trebate promijeniti način unosa koda za svaku bravu smanjiti šanse netko dobiva pristup vašem zaštićenom području . Promjenakod je dizajniran da bude jednostavan za one ovlaštena za program bravu . Svaka brava je drukčiji . Neke upute se mogu razlikovati kad se odnosi na modelu. Upute
1

Upišite se programski kod koji ste dobili s bravom ili ukloniti poklopac i pritisnite "Program" gumb . Programskog koda često se isporučuje među dokumentacijom kada kupiti bravu .
2

Unesite novi kod koji želite koristiti na kontrolnoj ploči . Duljina koda ovisi o sustavu , ali to je obično između četiri i osam znamenki . Držite sigurnosnu kopiju koda istaknuo na sigurnom mjestu .
3

Unesite kod drugi put , ako je potrebno , kako bi bili sigurni da niste napraviti nikakve pogreške . Neki sustavi prihvatiti novi pravilnik nakon jednog pokušaja , što ukazuje na uspješan program sa zvučnim signalom . Možda ćete morati pritisnuti gumb potvrditi novi kôd , kao što su " Lock " za primjer .
4

Stavite poklopac natrag na bravu i isprobati novi kôd . Znamenke trebao otključati vrata na isti način kao i prethodni koda .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081535.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.