Kako zadržati malu djecu Od Ladice

Mala djeca su ispunjeni znatiželjom i avanture , ali oni imaju razvijen osjećaj opasnosti i potencijalne štete . To je do svojih roditelja da bi ih sigurno od sebe . Ladice postaviti nekoliko rizike ; mala djeca mogu zalupiti svoje sitne prste unutar ili koristiti ladice kao koraka i povući teške namještaj dolje na vrhu sebe . Ako ste na kraju svoga pamet je , uzmi svoje dijete na putovanje u ladicu bez zemljišta : stavite ga u ogradica ili kolijevke s hrpom igračaka i neka je igra u kojoj on ne može izazvati nikakve probleme . Upute Screenshot
1

nadzire malu djecu u područjima svog doma koji sadrže ladice . Instalirajte sigurnosne vrata da ih držati izvan kuhinje, kupaonice i spavaće sobe , tako da možete dobiti i bez vašeg mališana slijedi iza , dok je još uvijek imajući bliski oko na njega . Možete i zatvoriti i zaključati vrata sobe da ne morate unijeti često , kao što su rezervni spavaće sobe, sanitarijama i rezervnih kupaonice .
2

Razgovarajte s djetetom o tome dosljedno ne otvarati ladice . Vaše dijete je mlad , ali ona razumije više nego što mislite . Ostati na oprezu i uporan . Svaki put kad pokuša otvoriti ladicu , ponuditi firma " ne", presele joj ruku i zatvorili ladicu . Na kraju , ona će dobiti poruku .
3

istraživanja različitih sigurnosnih ladica proizvodi i izaberite onaj koji vam najbolje odgovara . Postoji nekoliko marki i tipova dostupne i online iu trgovinama u rasponu cijene . Budite svjesni da plastične ladice brave i dalje dopustiti djeca otvoriti ladice malu količinu i patiti svoje prste ; magnetska ladice brave , s druge strane , potpuno zatvorio ladicu i može se otvoriti samo s magnetskim ključem .
4

Držite malu djecu iz ladice ih maknuti iz svog doma uopce . To je gotovo nemoguće u kuhinji , ali se može koristiti kao kreativno rješenje u spavaće sobe i kupaonice . Stavite svoje dressers i ostali namještaj s ladicama u pohranu ; koristiti vješalice, ormar prostor i plastične kante za pohranu odjeću i druge predmete . Držite toaletne u kupaonice ili organizatora visio na stražnjoj strani vrata spavaće sobe i kupaonice . Ako zadržite televiziju na vrhu komodu , pažljivo montirati na zid . Preraspodjela svoj dom može biti frustrirajuće , ali se može držati svoje dijete sigurno . Zapamtite , to je samo privremeno ; Vaše dijete neće uvijek biti u toj dobi .

Izlio beton Postupci Zaklada Kontrola kvalitete

betonski temelji su , doslovno ,temelji za kuću . Obje vlade država ikonkretna industrija sama obavljati ispitivanja , na tvrdoj podlozi . Budući da se temelji podršku ponekad tisuće tona , testovi na takvim konkretnim vrste su izuzetno strog. Jednos

Více >