Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

NačiniOpossum može dobiti u dom

Opossums su nezvani gosti , ali oni i dalje će posjetiti svoj ​​dom ako ne poduzme potrebne mjere opreza . Prema Sjedinjenim Wildlife kontrolu , oni su noćne životinje koje su ugodno stanovanje uz ljude . Opossums ne hiberniraju , ali su najaktivniji tijekom zime i proizvesti i do 20 djece , iako je manje od polovice preživjeti . Oni žive u tavanima , podrumima, zidova ili bilo koji prostor u kojem su pronašli dobra klima , krov nad glavom i hranu . Iako jenajbolji način da biste dobili osloboditi od njih je da se obratite deratizacije usluge za pomoć , dobro je znati da su mnogi način opossums može upasti vaš dom . Potkrovlje skrovišta

potopljena u potkrovlju od žvakanje vodenih linija jejasan pokazatelj da jeoposum je provalila svoj ​​dom . Opossums može žvakati off žice , suzenje izolaciju s cijevi . Drugi problem s opossums prebivalištem u cijevi je da su pišati i srati , ostavljajući dodatni stravični miris koji će se širiti po cijeloj sobi . Opossums može doći do tavana pukotina u dimnjaku .


Dimnjak penjača

s oštrim kandžama i stezanje repovima , ove životinje su penjači . Tijekom zime , muški opossums popeti na dimnjacima , sakriti se odhladnoće , dok je ženska opossums podići dimnjake koji služe kao dobra mjesta za zadržati svoje mlade . Oni su također željeli ostati tijekom proljetne sezone . Nakon dana odmora , oni će sići noću pronaći hranu u kuhinji u različitim oblicima . Pet zdjele može osigurati vodu , a prljave Kante za otpatke osigurati hranu . Oni nisu izbirljiva eaters kao što jedu hranu , voće, orašasti plodovi i druge životinje , poput štakora , pticama i zmijama .

Yard Raiders

Dok opossums postavili domaćinstva nigdje da su udobne , kao što rvs , terase i playhouses , oni također slobodno lutaju tijekom noći te su jako privlači vrtovima . Oni iskopaju prljavštinu loviti crve i kukce . Pljačkali metara može ih dovesti do garaže . Čak i ako se garažna vrata zatvorena ,dovoljno širok pukotina može pozvati oposum ostati i razmnožavati .
Pet vrata Gateway

treba koristiti ljubimac vrata na svoju vlastitu rizik . Ova vrata pružaju opossums s vrlo jednostavan način da se ušuljati unutar kuće . No , tu su i noviji modeli koji omogućujuljubimac s određenim magnetskom ovratnik da prođem. Ovi modeli pružaju bolju zaštitu od najezde opossums .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081695.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.