Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Kako isprobati Pjena potop požara sprinkler sustav

potop sprinkler sustavi su značajni zbog svog nedostatka sustava topline - otkrivanje , što ostavlja prskalice otvorene i vidljive . Umjesto da se uključim kadasenzor topline se aktivira ,sustav koristi drugačiji aktiviranje, kao što je detektor dima , protupožarni alarm ili neki drugi ručni uređaj . Kao što je dobro ,potop sustav nije dodao pritisak . Sustavi s pjenom , koji ne koriste vodu , često se posebno koristi u područjima s mogućnošću velike izazivanja požara , kao što su one uzrokovane zapaljivih tekućina . Upute Screenshot
1

Pronađite pokreće mehanizam sustava za navodnjavanje . Budući potop prskalice nedostaje senzor topline ,sustav obično ima pokretačku mehanizam , ručno ili automatski . Utvrđivanje pokreće mehanizam za sustav mora biti učinjeno prije obavljanja bilo koji test .
2

Aktivirajte pokreće sustav . Uobičajeni alergeni su detektori dima, detektore topline, optički detektori plamena i priručnik - pull protupožarne alarme . Za manualnim sustavima jednostavno povući alarm ili okrenuti posut . Za automatski sustavi koriste mali plamen ili izvor dima ( necigareta ) u blizini detektor izigrati sustav na aktiviranje .
3

Promatrajte sustav jer aktivira . Provjerite je li svaki od prskalice raditi i dapjena širi dovoljno u cijelom području .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081714.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.