Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Početna alarmni sustavi >> Content

Kako raditi Nemojte Magnetska Alarmni priključci

? Magnetska alarmni priključci suvitalni dio mnogih sustava prevencije uljez , pomaže kako bi osigurali svoj dom dopuštajućisustav za praćenje li vrata i prozori su otvoreni ili ne . Kontakti su strujni krug prolazi kroz njih koji razbija , ako se otvorilavrata , što je izazvalo uzbunu ili drugog sigurnosnog odgovor . Poznavanje vrste magnetskog kontakta i kako oni rade može vam pomoći da se pri rješavanju problema s vašeg doma alarmni sustav . Operacija

Magnetska alarmni kontakti dolaze u dva dijela:magnet ikrugova . Magnet je priključen na samom ulazu , a sklop je spojen na sigurnosni sustav u kući , a nalazi se na okviru vrata . Krug ima prekidač koji je dizajniran da ostane zatvoren dok je podvrgnut magnetske sile . Kao takav ,spoj je završena kada su vrata zatvorena . Ako je otvorilavrata , međutim ,prekidač se vraća u otvorenom položaju zbog tamo više ne magnetske sile koje djeluju na njega .
Reed Switch

prekidač koristi u magnetskih alarma kontakata je poznat kao prekidač trske . Reed prebacuje se sastoji od dva magnetska vlakana, ili trske , koje su zapečaćene u staklenom kućištu i fizički razdvajaju , kada je otvorilavrata , razbijanje krug na prekidaču je . Za ovaj proces za rad ,prekidač mora biti ispravno podešeni tako da se zatvori kada se zatvorivrata i otvara kada se vrata preselio u dovoljnoj mjeri .
Vrste


Od fizičkog stajališta , postoje dvije glavne vrste alarma kontakata : flush kontakti i površinske kontakti . Flush kontakti su dizajnirani kako bi biti ugrađen u vrata i svojih okvira tijekom instalacije , što ih čini vrlo diskretno , tako da uljezi ne mogu shvatiti da su tu. Međutim , rumenilo kontakti puno posla za instalaciju i može se postaviti samo na određenim materijalima . Površinske kontakti sjedi ispred vrata i tako su manje diskretno , ali oni su i više svestran , jer se mogu postaviti na oba vrata i prozore .
Koristi

Općenito , magnetska alarmni prekidači koriste za aktiviranje alarmne sustave kada je njihov krug pauze , ali oni mogu imati i druge vezane uz sigurnost koristi kao dobro . Na primjer , neki sustavi mogu biti konfiguriran za automatsko upozoriti sigurnosne službe , ako sevrata otvorila , umjesto zvučnog alarma . Osim toga , magnetski kontakti mogu se koristiti za pokretanje CCTV snimke . Magnetska CCTV kontakti ponekad koristiti " normalno otvoren " konfiguraciju , gdje jeprekidač otvoren po defaultu , a zatvara kad otvaravrata .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1016016050.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.