Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Početna alarmni sustavi >> Content

Ugljični monoksid Zakoni za stanodavca u Kaliforniji

Ugljični monoksid jeplin bez mirisa proizvodi izgaranjem fosilnih goriva . U visokim koncentracijama , to može izazvati ozbiljne toksične trovanje ili smrt . Da bi se spriječilo slučajno trovanja ugljičnim monoksidom u kućama , California prošao trovanja ugljičnim monoksidom Zakon o suzbijanju , zahtijevajući kuće instalirati monoksid alarmi ugljika u svojim stanovima . Zakon se odnosi i na zemljoposjednika , koji su u skladu s propisima u svojim multi-obiteljske jedinice do 1. siječnja 2013. CO štetnosti

Ugljični monoksid može curiti iz peći , peći ili kamina , a osobito je opasno akoBackdraft ili loša ventilacija sprečava ispušni pobjegnu zatvorenu unutrašnjost . To ne nosi okus ili miris , pa bez uređaja za upozorenje , stanovnici ne mogu otkriti. Prema Kaliforniji sigurnih domova , trovanja ugljičnim monoksidom dovodi do 700 hitnoj posjeta u Kaliforniji svake godine . Kao odgovor na javnu uzbunu nad pitanjem ,zakonodavac donio SB- 183, ugljičnog monoksida zakon u 2010 .Zakon propisuje sve kuće instalirati ugljični monoksid alarmi, pored detektori dima koji su bili obvezni u državi od 1987 .
osnovne smjernice

Stanodavci moraju instalirati monoksid alarmi ugljika u svakom najam jedinice koja uključuje grijač ili uređaj koji sagorijeva fosilna goriva , kamin , ili spojeni garažu . Alarm mora biti ovjeren od strane američkog Nacionalnog instituta za standarde i Underwriters Laboratories - konkretno , UL standard 2034stanodavac je odgovoran za instaliranje i održavanje alarma , koji mora biti operabilan kada je stanar seli u . ; državni zakon dopuštastanodavac ući u stan tijekom najma za ovu namjenu . Stanari su o tome obavijestiti stanodavca akoalarm više ne funkcionira ispravno . Zakon postaviti 1. srpnja 2011 kao krajnji rok za single- obiteljske rezidencije , i 1 siječnja 2013 za sve ostale stambene objekte, kao što su duplexes, stambenih zgrada i ostalih multi-obiteljske jedinice .
< Br > spojna i plasman

Nove zgrade moraju imati ugljični monoksid alarme koji su Ugrađeno na elektroenergetski sustav u stanu , a imaju rezervnu bateriju u slučaju nestanka struje . Za građevine izgrađene prije 1. srpnja 2011,zakon dopušta California baterija-rukovođen alarme , kao i plug-in ili Ugrađeno alarma s backup baterija sustav . Zakon zahtijeva alarm izvana iu neposrednoj blizini svakog spavaći dio , i barem jedan uređaj na svakom katu .
Stan Vrste

Zakon o Iznajmljivanje naslovnicama multi- jedinica za stambene zgrade , dvoetažni , obiteljska kuća , smještaj kuće, hoteli , moteli, domovi, vremenski dionica i apartmana . Čak i ako jestan sama cjelina ima samo električnih aparata ,CO alarm je potreban ako zgradas više jedinica ima grijače izgaranja fosilnih goriva . Također zahtijeva da se svi uređaji koji se prodaju kao ugljični monoksid alarmi i detektori susret s odobrenjem Kaliforniji požara maršala .
Izvršenju i Kazne

Kalifornija provoditi taj zakon pregledima novih domova ; Postojeći domovi obično prolaze inspekciju - uključujući test svu potrebnu opremu za alarm - tijekom prodaju ili refinance od strane vlasnika . Kadastanar ili inspektor daje obavijesti o povredi ,vlasnik dobiva obavijest od 30 dana da donese stan u skladu s njima. Nakon 30 dana ,zakon nameće 200 dolara novčane kazne za svaku povredu .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1016016051.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.