Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Početna alarmni sustavi >> Content

ADT unutarnjih vs eksterijera Sirene

Nekoliko stvari stvaraju neposredan osjećaj straha i opasnosti poput znajući uljezi su upisali svoj dom ili da je vaš dom na vatru . ADT kuće sigurnosni sustavi su se oslonili na nacionalnoj razini kako bi zaštitili putnike od kuća, stanova, poslovnih objekata i njihove prtljage . ADT interijera i eksterijera sirene upozoriti stanovnike da nešto nije u redu , te o tome obavijestiti policijsku upravu ili požar istovremeno . Interijer

ADT touch pad jeključna značajka , i , na mnogo načina , funkcionira kao "mozak" u sustav sigurnosti doma . Touch padje jedinicazidni da vlasnici koriste za aktiviranje sustava , tako da je spreman za uzbunu kada pokreću . Ako vrata ili prozor kontaktje slomljen , iliinterijer senzor pokreta je probijen ,zvučni alarm će otići u dom . ADT sustavi mogu se prilagoditi tako da uključuju dvosmjernu portafon . Akointerijer ili eksterijer , sirena se gasi ,glas uživo ADT Security predstavnik će doći preko interkoma pitati kuće za njihovu sigurnost i potvrdu da pomoć je na putu iz policije . ADT senzora dima zvuk off ako se otkrijepožara . Predstavnici ADT su upozoreni ivatrogasci će biti pozvani .

Vanjske

ADT sustav uključuje instalaciju detektorima pokreta , vrata i prozor kontakte , barijere barove i stakla- razbiti detektore . Ukoliko bilo biti aktivirana , vanjska sirene će se ugasiti . ADT također nudi snimljene glasovne sirene , za razliku od zvuka alarma , tražeći uljeze da se zaustavi svoje aktivnosti i obavijestiti ih da je policija na putu .
Remote Siren aktivacijski

ADT pruža mogućnost proizvoda pod nazivom ADT Pulse , tako da kupci mogu naoružati i razoružati svoje sigurnosti doma sirena sustava na daljinu . Pulse proizvod koristi bežičnu modularni uređaj nazvanZ - val . Z - val uređaj povezuje s udaljenog uređaja poput prijenosnog računala ili mobilnog telefona . Na primjer , akovlasnik ne zaboravlja naoružati sigurnosni sustav prije odlaska kući , ona može okrenuti od svoje računalo na poslu ili s njezinog mobitela . Pulse sustav također može biti postavljen za video nadzor unutrašnjosti i vanjskog dijela kuće . Kupci također dobiti e-mail ili SMS upozorenja akointerijer ili eksterijer sirena aktiviran ilidetektor dima gasi .
Sličnosti

Ovisno o vrsti ADT sustav instaliran ,vlasnik će imati priliku za prekid sirenu alarma koji je aktiviran iz unutrašnjosti ili vanjske strane kuće . Akosirena nije otkazan , ADT će kontaktirati odgovarajuće lokalne vlasti , kao što je policijskoj postaji ili požara . Vlasnici također može odlučiti da se radi o hitnom kontakt osobu , kao što je susjed , rođak ili prijatelj obavijestio da je aktiviranadom Sirena , a vlasti su poslana kući . Vatra sirene su namjerno glasno i može se čuti i na unutarnje i vanjske strane kuće

Razlike i razmatranja

vanjska sirena alarmu izvan kuće . ; Međutim , što se također može čuti unutar kuće . Obrnuto vrijedi i za interijer sirene ; Međutim ,razina zvuka neće biti jako izražen izvan kuće . Prednost imaju zvučne sirene , je lizvuk je glasniji iznutra ili izvana , je sporan . S jedne strane ,sirena omogućuje uljeze znaju da policija su upozoreni , što ih može odvratiti od uzimanja bilo kakve daljnje akcije , dok su neki uljezi mogu dalje nastaviti . Zvučni vanjska sirene su također koristan ako živite u naseljenom kvartu sa susjedima u neposrednoj blizini , kao i oni će čuti alarm ; Međutim ,čujnost sirena može biti marginalno koristan , ako živite u udaljenom području gdje domova susjeda su out - of-range .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1016016087.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.