Vatrodojavni Test Equipment

Vatrodojavni sustavi instalirani u stambenim i poslovnim zgradama moraju se održavati i testiran na redovnoj osnovi kako bi se osiguralo da su u ispravnom stanju. Protupožarni ispitivanje opreme i rutinski raspored održavanja može produžiti život komercijalno instaliranih alarma izvan njihove tipične životne dobi od 10 do 15 godina. Alarmni Standardi

Osnovana 1896 ,Nacionalna udruga za zaštitu od požara distribuira više od 300 međunarodno prihvaćene Protupožarni kodove i standarde za korištenje u projektiranju i izgradnji novih zgrada . Od 2011 ,Organizacija je imala 70.000 članova . Osim zagovara javnim pitanjima sigurnosti ,organizacija raspoređuje NFPA 72 Nacionalni protupožarni alarm i signalizaciju Code Handbook . Objavljeno i ažuriran svake godine ,knjiga navodi regulatorne zahtjeve za dojavu požara .

Centri američke vlade za kontrolu bolesti preporuča kuće korištenje dugotrajne protupožarni alarm opremljene litijske baterije i "Tiho tipke" za ušutkavanje lažne uzbune .
aerosola Testovi

test uređaje kao što suSolo 330 aerosol dozator susret NFPA kodove za uporabu u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi za testiranje za dojavu požara je sensing komoru za unos dima . Solo 461 detektor topline Tester sličan način zadovoljava zahtjeve NFPA i omogućava testiranje osoblja usmjeriti kontrolirani fiksnu toplinu na uzbunu . Sintetička dima dostupan u aerosol sprej formulama testira se alarm je sposobnost da osjeti dim i zvuk alarma . Dim Sabre , Chekkit detektor dima iSolo A4 detektor dima Tester su ručni sintetičkih simulatori dima .
Baterija Testovi

Mnogi Hardwired alarmni sustavi imaju bateriju sigurnosne kopije. Redovito testiranje je potrebno kako bi se zadovoljile sigurnost zgrade , požar inspekciju i pravilima osiguranja u mnogim zemljama i mogu ograničiti jamstvenih protiv vlasnika zgrade zbog mogućih požara . Baterija testova koji simuliraju težak teret odvode u trajanju do 20 sati može biti završen u manje od 20 sekundi pomoću ručnih monitora kao što su ACT GOLD Plus 6V/12V Inteligentna baterija tester ili Cellchecker Battery tester . Ručni testeri ne izlučivalo bateriju koja se testira , ali pokazuju koliko je trajanje baterije je ostalo temelji na bateriji jedinstvenim specifikacijama . Opterećenje baterije testovi su potrebni polugodišnje ; 30 -minutni testovi pražnjenje baterija treba biti učinjeno godišnje .
Dodatne testove

kanalima unutar dim i vatra alarm mora se redovito testira kako bi se osiguralo da je dovoljno tlaka postoji unutar alarm pravilno uzorak dolazne airstreams teče od otvora se iscrpila cijevi . NFPA 72 Poglavlje 14 zahtjeva testiranje ljepljivu tijekom prve instalacije sustava i polugodišnje nakon toga . Ductchecker i AVchecker susret američkih i kanadskih zahtjeva ispitivanja .

Zvučnim signalom testeri poput dBchecker osigurati da vatrodojavni oprema zadovoljava unaprijed određene i mjerljive razine buke za vrijeme godišnjeg testiranja .

Vizualnih kontrola svjetala vijeće trebalo se provjeriti tjedno , dok su priključene uređaje , uključujući sustav navodnjavanja linije treba provjeriti kvartalno .

Kako Rješavanje problema Nighthawk Ugljični monoksid detektor

ugljični monoksid detektor može spasiti život , ali samo ako se radi ispravno . Ako sumnjate da je vaš KIDDE Nighthawk ugljični monoksid alarm sustav ne funkcionira onako kako bi trebao , pokretanje brzog serije opće dijagnostiku za rješavanje proble

Více >