Kako aktivirati postojeće kuće alarmni sustav

Početna alarmni sustavi mogu se deaktivirati nakon instalacije za niz razloga . Najčešći su prodaju dom , promjena stanarskog prava ili otkazivanja usluge . Iakoalarm trenutno nije aktivan , što se obično može vratiti uslugu i aktivirati alarm u bilo koje vrijeme s minimalnom količinom truda na Vašoj strani . Međutim , to je vjerojatnije da ćete morati tehničar za pomoć . " Aktiviranje postojećih alarmnih sustava , odnosno obavljanja ' preuzimanje ' uključuje kritično važan proces koji zahtijeva tehničku stručnost, znanje i vremena za napraviti posao kako treba , " savjetuje sigurnu zaštitu . Upute
1

Potražite na kontrolnoj ploči sigurnosni sustav pronaći naziv davatelja sigurnosti doma usluga koji je instaliran u sustav . Iako vam svibanj želite raditi s iste tvrtke ponovno aktivirati sustav , mnogi sigurnosni pružatelji usluga mogu raditi s opremom instaliranom od strane druge tvrtke .
2

Zovi službu za korisnike središte tvrtke koja instaliran alarm , ilipružatelj sigurnosne službe koje želite raditi.
3

Odaberite teleprompt mogućnost reaktiviranja postojeći sustav sigurnosti kada uputi da to učinite .

4

Obavijestite službe za korisnike koji bi željeli da reagiraju postojeći alarmni sustav . Budite spremni pružiti svoju fizičku adresu , broj telefona i identifikacijske brojeve na sustav kontrole okvira . Ostanite uz kutiju kaopredstavnik službe morati da rade neke od njezinih kontrola za testiranje sustava .
5

odabrati koji plan sigurnosne službe želite koristiti . Tvrtke mogu ponuditi različite razine zaštite na različitim cijena boda . Odaberite svaki plan se uklapa u okviru proračuna i pruža zaštitu želiš .
6

Postavite termin za predstavnikom davatelja sigurnosne službe da dođu u vaš dom i fizički aktivirati sustav .

7

Akosustav je noviji , slijedireaktivacija korakepredstavnik službe za korisnike pruža preko telefona kao što je on šalje signale udaljenih na kontrolnoj ploči .

Kako napraviti senzorMagnetic vrata

Dom i ured alarmni sustavi često koriste senzore koji upozorava na sustav koji je otvoriovrata ili prozor . Iako su mnogi od senzora za modernim sustavima može sadržavati male napajanja i bežične odašiljače , senzor zavrata ne treba biti razrađen za

Více >