Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Početna alarmni sustavi >> Content

Informacije o požara sprinkler sustavi

svaka sekunda važna kad se radi o požaru . Najmanji kašnjenje u dousing plamen može značiti razliku između života i smrti . Požara sprinkler sustavi zaustaviti vatru prije nego što su požar izvan kontrole i uzrokovati ozbiljnu štetu . Razmatranja

US Fire uprava kaže da su svi stambeni objekti trebali imati automatski požara sprinkler sustavi instalirani uz dim alarmi . Poslovne zgrade , kao što su škole , urede i tvornice , koristili vatreno sustav prskalica za više od jednog stoljeća . Međutim , vlasnici i graditelji su manje vjerojatno da će instalirati požara prskalice u stambenim zgradama .

Zablude

suprotno onome što je često prikazan u filmovima , automatski požara sprinkler sustavi su vjerojatno da će pogrešno aktiviranje . Prema vatre sigurno Systems , Inc , izgledi su jedan na 16 milijuna nepravilnostima u radu sustava . Također je potrebno izravnu izloženost topline za aktiviranje požara sprinkler , što znači da samo pušenje uzrokuje nikakav učinak .

Prednosti

požara sprinkler sustava u kući smanjuju trošak povezan s materijalne štete i gubitka posjed nakon požara . Prema FireSafety.gov , neka osiguravajuća društva i njihove niže stope od 5 posto, na 15 posto kad jerezidencija sadrži sustav navodnjavanja . Akodom nije izgrađen sa sustavom uključen , moguće je dodati sustav do gotovog kuće .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1016081737.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.