Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Početna alarmni sustavi >> Content

Koje su razlike između UL i Non -ul Alarm Praćenje

? Underwriters Laboratories ( UL ) jeneovisna sigurnosna znanost tvrtka koja nudi certificiranje alarmnih sustava i sigurnosne opreme , kao i potvrdu o takvim različitim zahtjevima što su zelene tehnologije i sigurnosti hrane . Osnovan je konglomerat osiguravajućih društava u 1894 , UL , jer je otvorio urede u 17 zemalja i pregledava proizvode širom svijeta , uključujući i alarmni nadzor . Alarm za praćenje

Alarmni sustavi za kuće i poslovne subjekte osloniti na mjernoj postaji otkriti kadase aktivira alarm . Sustav je prenio do stanice koje onda vodi akciju , može to upozorenje kupcu ili upozorite zaštitari . Underwriters Laboratories alarm praćenje certifikat znači dastanica zadovoljava skup standarda stvorenih od strane UL osigurati razinu kvalitete i marljivost na toj postaji .

Certification Zahtjevi

naručiti za monitoring stanice za primanje UL certifikata , tvrtka koja se proteže to mora omogućiti inspekcije na licu mjesta . Ovaj pregled se fokusira na opremu koja se koristi za praćenje alarma ,sigurnost samog objekta , mjesto u nadzornom stanicom unutar objekta , osoblja stanice i napajanje . Neki kriteriji za odobrenje uključuju vlasništvo vatrootporni zidovi, sigurnu elektranu s backup generator i barem dva osoblje na dužnosti u svako doba . Jedan od važnijih preduvjeta certifikata je damjerna postaja mora poslužiti nema druge svrhe osim za praćenje alarma . Postaja ne smiju se izvoditi telefonsku uslugu u istoj postaji , jer to može ostaviti osoblje okupirana , kada se otkrijealarm . Kao što je dobro ,stanica mora imati najmanje dva požara ocijenjeno protuprovalnim vratima , neće biti u prizemlju i ne može imati bilo izvan prozora . Te i mnoge druge stvari daju se na specifičan popis inspektora . Nakon ove stavke su svi provjereni tijekom jednog pregleda ,stanica prima UL certifikata .
Non - UL Odobreno nadgledanje

Neke stanice mogu dalje koristiti UL - odobren proizvodi i biti jednako pažljiv kao UL - odobrenih postaja , ali ne biti ovjerena . Na primjer ,mjerna postaja može imati vanjske prozore ili se također može odgovoriti na telefonske pozive na istoj stanici . Neke tvrtke mogu također odabrati odreći UL certifikata zbog troškova inspekcijskih i obnove naknada , koja se ukupno više odnekoliko tisuća dolara na godinu .
Nužnost

mjerna postaja koja nije UL - certifikat po sebi nije manje osjetljiv ili kvalificirana od UL - certificirani jedan ; ali budući daje samo razlika između njih jenedostatak certifikata , ne postoji način da se odmah reći što tvrtke mogu zadovoljiti standarde , ali su samo nisu pregledani i koje spadaju i kratko . Nemaju UL-odobrenje samo po sebi ne znači datvrtka je nepouzdana ; a ako imate sadašnju uslugu koja odgovara Vašim potrebama , ali nije ovjeren ,potvrđen je jedan možda i nije nužno . Mnoge tvrtke ne mogu imati UL odobrene mjerne postaje , ali i dalje zadržati visoku razinu kvalitete . Međutim , UL-potvrda je jednostavan mjerač reći koje mjerne postaje zadovoljiti određene standarde , dok neodobrenoj postaja , dok je možda i savršeno sposoban , nepoznati roba .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1016081839.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.