Kako poslati Daljinski alarm

alarmni sustav dizajniran je kako bi reagirali kada netko napadne dom što je instaliran u. Dok mnogi alarmni sustavi zvuk sirene ili rog ," tihi " Alarm se može poslati , umjesto da se za provedbu zakona ili neke druge odgovarajuću osobu milja daleko . Dodavanje modula telefonski biranja na postojeći bežični alarmni sustav poslati alarm na daljinu. Sigurnost opskrbe centri ili odaberite dom i vrt trgovine prodati uređaj . Također ćete trebati nekoliko pomagala iz hobi dućan ili elektronike trgovine . To je ono što vam je potrebno
3 metra telefonski kabel
Telefon modul
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izvadite telefonski kabel iz baze fiksne telefona . Priključite telefonski kabel u " Tel u " utičnicu na modulu telefon biranje .
2

Plug kraj telefonskog kabela u " Tel out" utičnicu na telefonskoj modula . Uključite drugi kraj u bazu fiksne telefona . Uključite modula za napajanje u utičnicu .
3

programmodul za biranje telefonski broj po svom izboru . Snimanje poruke putem mikrofona modula igrati kada je osoba na drugom kraju odgovora .
4

Pritisnitetipku " Sync " na modulu ga uskladiti s postojećim bežičnim alarmnim sustavom .

5

razoružati bežični alarmni upravljačku ploču unosom ispravnu lozinku . Kretanje kroz izbornike na " ulaznoj " izbornika . Pritisnite tipku " Sync" na touch - screen LCD panela za sinkronizaciju alarmni sustav s telefonskim modulom . Povratak na glavni izbornik i re - arm alarmnog sustava ponovnim unosom lozinke .

Hoćenadgledanja Sigurnosni sustav raditi s digitalni telefon

? Ako ste s obzirom na prelazak na digitalnu telefona , kao što su one preko kabelske TV ili Voice over Internet Protocol usluge kao što su Vonage , provjerite sa svojim pružateljem sigurnosnog sustava prije donošenja promijeniti . Mnogi digitalni te

Více >