Home Security & Smjernice za instalaciju

Dok alarmni tvrtke su nekoć obično potrebno instalirati sustav sigurnosti doma za vas , sada možete instalirati sustav za sebe , uz pomoć jednog do-it -yourself sigurnosti kit . Privatne sigurnosni sustavi obično dolaze s više vrata i prozora senzora, glavni kontrolnoj ploči i sirene . Smjernice postoje za gotovo sve sustave , a ove smjernice treba slijediti kako bi sesustav radi optimalno . Instalirajte Senzori na svaka vrata i prozor

sigurnosni sustav je učinkovit samo ako se dobro instaliran . Svaka vrata i prozor na kući trebao imati senzor na tome da se sustav optimalno raditi . Senzor je dvodijelni uređaj, s odašiljača i magnetskom trakom . Traka je pričvršćena na vrata ili prozor putem adheziva , a odašiljač pričvršćuje na okvir . Odašiljač detektira prisutnost magneta , a kadmagnet je uklonjena , kao što su , kada je otvorilavrata ili prozor ,odašiljač će poslati signal na ploču aktivirati alarm . Ako nijedan prozor ili vrata ostao bez senzora , vaš dom je puno osjetljivije na kompromis .
Odlučiti o ispravnoj lokaciji za uređaje

mjesto u glavna upravljačka ploča je od vitalne važnosti prilikom instaliranja sustava . Neki sustavi imaju više panela , ali sustav će imati barem jedan , a to bi trebao biti smješten dovoljno blizu ulaznih vrata , tako da možete doći brzo kad dođete kući i treba isključiti alarm . Međutim ,Vijeće ne bi trebao biti vidljiv iz vašeg prozora ; Na taj način ,potencijalni provalnik neće ga moći vidjeti dok gleda izvana . Ploča također treba biti blizu električne utičnice tako da se može povući snage . Isto vrijedi i za sirene , koji također zahtijeva izlaz . Obje ove poslovnice ne bi trebao biti pod kontrolom prekidača za svjetlo , kao isključivanjem prekidača svjetla može uzrokovati slučajno alarma gašenje . Sirena trebao biti na središnjem mjestu , tako da se može čuti u cijeloj kući , kada on aktivira .
ProgramPanel

ploča treba točno detektirati svaki senzor u kući , tako da se ugasi kad je trebalo i ne aktiviraju lažne uzbune . Proces programiranja ploču uvelike varira , ovisno o pojedinom alarmni sustav , ali mnogi ploče omogućuju vam da podijelite dom u zonama , tako da mogu reći točnu lokaciju aktivacije alarma čimalarm . Također ćete morati odlučiti što želitegašenje kod da bude . Ako ste kupili dodatnih senzora ili uređaje , oni moraju biti u skladu s ploče za sustav da bude od koristi . Ako postoji problem kompatibilnosti ,sustav mogao ponašati u nepredvidljivim modi .
Testirati sustav Redovito

sustav treba ispitati čim ga instaliran kako bi provjerili sve radi kako treba , ali to bi trebao biti rechecked jednom mjesečno kako bi se osiguralo da su senzori nisu u kvaru . Nedostaci u alarmnim sustavom ne bi trebao biti otkriven kada jedom osvajač ili hitan slučaj . Izvršite upotrebu pregled svakog uređaja kako bi bili sigurni svaki pravilno postavljen i da je dobivanje odgovarajuće snage . Uređaji koji su se napaja na baterije trebale bi imati baterije redovito provjeravati kako biste spriječili gubitak energije iz kompromitiranja sustava .

Kako ukloniti protupožarni alarm pokrova

Protupožarni alarmi su bitne za vas štiti i svoju obitelj od udisanja dima zbog požara i neispravnih kućanskih aparata . Provjerite svoje protupožarni alarm često kako bi bili sigurni da se radi ispravno i da su baterije napunjene. Ako oni ne rade is

Více >