Kako pretvoriti na LOREX detektor pokreta

LOREX jetvrtka koja se bavi pružanjem dom sigurnosnu opremu . To uključuje kameru s priloženom senzor pokreta . Umjesto vođenja fotoaparat trčanje kontinuirano ( i uzrokuje povećanje energiju) ,kamera ostaje u mirovanju dok se ne aktivira na brodu senzor pokreta . Fotoaparat zatim hrani signal natrag na LCD prijemnik koji je sposoban za snimanje bez obzira na akcijukamera vidi . Možete reproducirati ovaj video kasnije - ali prvo morate uključiti kameru s pričvršćenim detektor pokreta i LCD prijamnika . Upute
kamere
1

Umetnite fotoaparat napajanja na stražnjoj strani fotoaparata . Većina LOREX kamera će imati ovaj korak završio za vas , ali stariji modeli ne. Senzor pokreta instaliran u kameru , a uključit će se automatski kadakamera upali .
2

Umetnite fotoaparat kabel u napajanje kamera adapter kabel .

3

priključite prilagodnik za kamere u redovnoj 120 V utičnicu . To će dati snage za kamere i automatski se uključuje senzor pokreta .
LCD prijamnik
4

Umetnite zubac strujni adapter prijemnik u LCD prijamnika .

5

priključite prilagodnik za prijamnik u 120 V utičnicu .
6

Nađi prekidač za napajanje . Na LOREX je LW2700 to će biti na stražnjoj strani , na LOREX je LW2900 to će biti na strani ploče .
7

Gurnite sklopku za" ON" položaju .


Najbolje Home alarm monitoring sustavi

Alarmni sustavi vas upozoriti kada netko pokušava provaliti u vaš dom . Ovi alarmni sustavi mogu doći s raznih mogućnosti koje se mogu proširiti učinkovitost vašeg doma sigurnosne napore i da može predvidjeti kaznene postupke i imati učinkovite metod

Více >