Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Početna alarmni sustavi >> Content

Kako Default DSC 832 Alarm ploča

DSC 832 alarm panel jealarmni sustav koji se sastoji od mnogo prilagodljivih mogućnosti . Ona ima 8 na brodu , programabilne zone koje su proširivo do 32 žičanih ili bežičnih zona . Ona ima 2 PGM izlaza koji su proširivo do 14 izlaza . Ovaj alarmni sustav također omogućuje povezivanje do 8 nadziranih tipkovnice i program do 72 različitih korisničkih kodova . Ovaj alarmni sustav je idealan za objekte koji imaju mnogo zone koje je potrebno praćenje i mnoge korisnike koji bi trebao onemogućiti ili omogućiti alarm system.Things što vam je potrebno
kratki komad žice
Prikazati više uputa < br > Kroz Hardver
1

Isključite kabel za napajanje i backup bateriju iz vašeg alarmnog sustava . Uvjerite se da je apsolutno nema snage će vaš alarmni ploči .
2

Izvadite žice koje su spojene u zoni 1 terminala i terminala 1 PGM .
3

Dodirnite jedan kraj mali komad žice na zonu 1 terminal , a drugi kraj na PGM 1. terminala kako bi se stvorilikratko . Ostavite samo žice doticanje zasekundu ili dvije .
4

Plug moć natrag u alarmnim sustavom , nakon što ste uklonili žicu koja se koristi za kratko sustava . Provjerite da li su Zone svjetlo 1 svijetli znači da jezadana je završio .
5

Izvadite napona na sustav i priključiti originalne žice natrag u zonu 1 i 1 PGM terminala . < Br >
6

Ponovno moć i rezervne baterije na vašem sustavu . Vaš sustav će danas snage vratiti se s tvorničke postavke .
Kroz tipkovnicu
7

Unesite instalacijsku programiranje način integrirati u " * 8 " i vaš instalacijski kod. Program svjetlo će treptati kako bi pokazali da su se u modu programiranja inaoružani svjetlo će ostati na pokazati da je čeka Kod dijela koji se upisuju .
8

Unesite kod " 999 " na tipkovnica , a zatim ući u njega i drugi put . To jekod koji se koristi za pokretanje tvornički zadane . To je dva puta ušao kao mjera opreza .
9

Pričekajte za sustav za izvršavanje zadane i resetirati . Nakontipkovnica je spremna prihvatiti drugo poglavlje kôd ,zadana je završio i svoj ​​sustav je vratio na tvorničke postavke .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1016082064.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.