Kako promijeniti baterije u alarmni sustav

Vaš dom alarmni sustav jedovoljna sigurnosna mjera koja stoji između vas i moguću pljačku . Dom alarmni sustav će paziti na svoju kuću dok ste daleko ili spava i da će obavijestiti lokalne vlasti nakon neovlaštenog ulaska . Ovi alarmni sustavi imaju hitne stanju baterije koje će zadržati funkcioniranje sustava ako se vlast ne može se osigurati preko struje . Imajući ove baterije do danas je jednako važna kao i održavanju detektor dima baterije do danas . Upute Screenshot
1

kupuje zamjensku bateriju koja odgovara standardima svoj ​​specifičan alarmni sustav . Konzultirajte se sa svojim priručnik za informacije o tome kakvu bateriju koju treba kupiti .
2

Postavite alarmni sustav na probni rad putem vašeg središnje upravljačke ploče prije zamjene baterije . Time će se izbjeći neopravdanu alarma putovanje .
3

Isključite sustava transformatora . Transformator jebijela, plava ili bež kutija koja može biti priključen na utičnicu u blizini kontrolne ploče , Ugrađeno u prekidača ili priključen na utičnicu koja se ne nalazi pod kontrolom prekidača .
4

Izvucite bateriju iz pločica . Vodite računa o pozitivnim i negativnim kontakata , tako da znate gdje su kada spojite novi akumulator .
5

Instalirajte novu bateriju tako da zategnete i pozitivne i negativne kontakte s onima na bateriji . Priključite sustava transformatora opet . Stavite alarm natrag u normalan način rada ako je to potrebno ili nazovite alarm tvrtku obavijestiti predstavnika koji ste gotovi s promjenom baterije .

Kako to Pretvoriti Motion Svjetlost se Dusk - to- Dawn Light

svjetlo Prijedlog je osmišljen kako bi se upaliti svaki put gibanje je otkrivena po senzoru . Možete podesiti svjetlo pokreta koji je instaliran izvana , možda i na rubu krova ili iznad vrata garaže , tako da funkcionira kao redoviti svjetlosti koja

Více >