Kako isprobati požarni alarmi

Protupožarni alarmi su uređaji koji se koriste kako bi upozorio one na području kojese nalazi u blizini požara i upozoriti ih na evakuaciju . Obično preglasan , požarni alarmi se mogu koristiti u kućama , školama i drugim mjestima poslovanja . S vremena na vrijeme , požarni alarmi moraju provjeriti da li su oni koji rade ispravno, tako da će raditi svoj posao u slučaju stvarnog požara . Upute Screenshot
1

Upozori sve u zgradi koju će se testiranje alarmni sustav , tako da ne vjerujem da postojistvarna vatra .
2

Povucite alarm ( e ) kao što bi , ako je bilostvarna vatra . Većina alarmi imaju dijagram na slici na njima da pokazuje kako će se povući ručicu za aktiviranje alarma . Povucite sve dok ne možete povući ručicu prema dolje dalje .
3

Osigurati da se alarm oglašava zvukom kada povući ručicu . Ako se to ne dogodi ,alarm ne radi ispravno i treba se popraviti ili zamijeniti .
4

Uključite sve alarme off završiti test flipping glavni prekidač za sustava , obično nalazi u baterije boravak u zgradi .

Kako poslati Prvo upozorenje požarni alarmi

Važno je imati funkcionalnu alarm požara instaliran u vaš dom . Ako instalirate protupožarni alarm u vašem domu sebe , važno je da se ispravno spojiti uređaj u razvodnoj kutiji . Ako ne žice alarma ispravno , vaš alarmni sustav ne može raditi onako k

Více >