Kako promijeniti baterije u U - Home Security System

Kad imate u kući sigurnosni sustav , želite biti sigurni da vaš sustav je sposoban za obavljanje u svako doba . Većina električni alarmni sustavi dolaze sa sigurnosnom sustavu baterije . Backup baterija omogućuje vaš sustav sigurnosti doma da nastavi funkcionirati u slučaju nestanka struje . Međutim , ako imate wireless u kući sigurnosnog sustava , sve imate na raspolaganju je baterije . Ovisno o vrsti home sigurnosnih sustava koji imate, možda ne čujete zvučni signal ili " cvrkut " upozorava vas da je vrijeme za baterije da se changed.Things što vam je potrebno Srpski zamjensku bateriju
Show Više Upute Screenshot
1

kontaktirati tvrtku koja prati vaš alarmni sustav da ih savjetuju da ste o tome da se vaš sustav off na trenutak kakobaterija može se mijenjati . To će spriječiti upozorenje od odlaska off na monitoring centra i savjetuje im da se vaš sustav je isključen .
2

Isključite mrežni kabel ( ako postoji) .

3

Uklonite prednju tanjur lice s montiranom sigurnosnog okvira . Ovisno o vrsti sigurnosnog okvira koji imate, to bi moglo biti potrebno pritisnuti release mehanizam za puštanje na tanjur lice od ostatka jedinice . Ostale jedinice mogu imati vijka koji drže tanjur lice .
4

Izvadite staru bateriju iz uređaja . Ako postoji više od jedne baterije u jedinici , izvadite obje ili sve od njih .
5

Umetnite novu bateriju ( ili baterije ) u bateriju utora . Budite sigurnizamjensku bateriju koju koristiteisti tip baterija kao stari akumulator . Korištenje pogrešne vrste baterije može uzrokovati potencijalnog požara ili eksplozije .
6

Vratite prednju tanjur lice natrag na montiranim sigurnosnog okvira . Kutija možda kliknite god ga gurnuti natrag na svoje mjesto . Ako nema klik , lagano povucite tanjur lice kako bi se osiguralo čvrsto vezan za ostatak sigurnosnog okvira .
7

Priključite mrežni kabel natrag u električnu utičnicu .


Kako instalirati Stealth Alarm

alarmni sustav može upozoriti uljeza , obavijestiti o uljeza , ili oboje . Da bi stealth alarm dauljez će biti svjesni , stvoriti tihi alarm bežični telefon koristite birač koji poziva ovlaštenim osobama kadbreak- u događa . Nabavite bežični alarmni

Více >