Alarm za ugradnju Knjige

Ugradnja alarmnih sustava je ponekadkomplicirano posao, pogotovo ako nikada nisu to učinili prije . Jedan obzir jevrsta alarma koji želite , kao što možete instalirati protupožarni alarmi, protuprovalni alarmi , auto alarma i još mnogo toga. Previše informacija često neodoljiv , ali knjige sa jasnim uputama , ilustracije i temeljitu pokrivenost u tome pomoći pod uvjetom da se pojednostavi materijal da bi instalacija alarma jednostavan i jasan . Požarni alarmi

NFPA Pocket Guide to Protupožarni Instalacija je izrađen od strane Nacionalne udruge za zaštitu od požara dati čitateljima s vrlo detaljan vodič za dojavu požara . Razina tehničke pojedinosti u ovom 610 - stranica knjige je vrlo visoka . Ona je prepuna tablica, crteža , dijagrama i formula te je ažuriran kako bi prikazala najnovije vatru i električne standarde za instalaciju dostupne u trenutku njegovog tiska u 2006 . Ova knjiga će pokazati vrijedne za svakoga koji su uključeni u građevinarstvu , koji je odgovoran je za ugradnju protupožarnih alarma . Također će se pokazati korisnim za profesionalce u industriji instalacije za dojavu požara , da li je instalacija u kući, uredu , stanu ili nekoj drugoj vrsti zgrade .
Protuprovalni alarmi

Više nego samo" kako " knjiga " uljeza : Specifikacija , instalaciju i održavanje " obuhvaća mnoge aspekte protuprovalni alarmi u detaljima . Alarmni sustav sklop potpuno i jasno je objasnio , zajedno sa spojnim shemama pokazuju kako su različite vrste krugova raditi . Velik dio knjige posvećen je prekriva drugu vrstu alarmnih uređaja , upravljačke ploče i veza , i kako instalirati svaku vrstu sustava . Dobro je ilustrirana s jasnim fotografijama i crtežima . Pozornost pridaje se što alarmni uređaj je najbolji kod koji tip upravljačke ploče , a kako su različiti uređaji zajedno raditi na tome da se kompletan sustav . " Uljeza " također uključuje i poglavlje o povezivanju različitih vrsta signalnih uređaja --- auditivno, vizualno i daljinski su glavne vrste --- do alarmnog sustava tijekom instalacije , da se proizvede željeni učinak akose aktivira alarm .


automobila Alarmi

Dok većina auto alarm instalacija knjige su zapravo kratke vodiče koji prate kupnju auto alarm , informacije sadržane u " The Complete Book of Electronic Sigurnosni " pokriva auto alarm instalacija u detalje , uključujući i fotografije, crteži i savjete , kao i jasna , korak - po-korak upute za svaki aspekt instalacije . Napisao stručnjak za sigurnost , ova knjiga ima korisne informacije - da li je ovo Vaš prvi instalacija ili steprofesionalac. Uz auto alarmni instalacije ,autor daje potpune informacije o home sigurnosnih procedura i opće instalacije alarmni sustav kao što je on ispunjava tu 301 - stranica knjige sa svime što je potrebno znati da biste dobiliposao ispunjavanja .

Kako to pretvoriti svjetlo za Motion Sensing

otvoreni svjetlu , primjerice , iznad vrata garaže , mogu imati koristi od toga da bude u mogućnosti da se automatski uključiti kada vlasnici auto, to pristupe noću . Za pretvaranje svjetla u pokretu aktivira svjetlo , dodati senzor pokreta na rasvje

Více >