Alarm za praćenje protokola

Svatko se želi osjećati sigurno u svom poslu ili kod kuće , a mnogi smatraju da instalirate alarmni sustav će im pružiti sigurnost . Alarmi su često lokalni, što znači da oni zvone samo u tom mjestu , ili oni koriste telefonski sustav za biranje određeni broj , obično pouzdanog zaposlenika ili prijateljicu homeowner.Over godine Stručni nadzor tvrtki koje pružaju usluge 24 satadnevno, 7 dana u tjednu su postali vrlo popularni . Ideja je da će uvijek bitiobučeni operater koji će moći provjeriti lažne uzbune i stvarne hitnim slučajevima , u policiji samo jedan telefonski poziv iz službe za nadzor . Praćenje i Alarm

Kad se aktivira ,obavijest od opreme je poslao oko 20 do 30 sekundi nakon što se alarm započinje s oglašavanjem . To je pružiti vlasniku Alarm priliku ključ u pravilnom kodiranja ga zatvoriti prijealarma usluga obaviješteni ako pokreću nesreće .

Ovisno sofisticiranost softvera kojinadzor tvrtka koristi , razne informacije će se pojaviti na monitoru operatora . Osnovni podaci o adresama, telefonskim brojevima i lozinke će biti tamo , ali to također može uključivati ​​medicinske informacije , bilo kakve teškoće i dob članova domaćinstva .
Prvi poziv

prvi poziv na kućnu /posao obično izlazi iz mjernoj postaji u roku od 60 sekundi od trenutkaalarm . S nekim alarmnaoperater može govoriti i čuti izravno preko sustava glavni okvir. To znači da nema telefon mora se podići i odgovorio .

Akooperator utvrdi razgovarajući s osobom s ispravnom lozinkom da je alarm bio u krivu , onda je sve resetira i to se smatranonincident . Ako jeistina u slučaju nužde ,operater će zatim izravno komunicirati s lokalnim vlastima i objasniti situaciju . Ako nitko ne odgovori na poziv ili govori operatera , onda mnoge države i gradovi sada su zahtijevajunovi protokol treba slijediti kako bi se smanjio visok broj lažnih uzbuna .
Pojačan Provjera Call

uvjet za " drugom krugu " iz monitoringa tvrtka je poznata kao " pojačane provjere poziva ( EVC ) . " Securityinfowatch.com piše da , " ECV jedokazani alat u smanjenju lažna uzbuna otpremu . "
Drugi poziv

Ovaj poziv ide do broja koje je vlasnik alarm , te je često njihov broj mobitela . To bi trebao bitibroj koji je dostupan i prati 24 sata dnevno . Ako nema odgovora , odnosnovlasnik alarm , mogu potvrditi lažnu uzbunu ,tvrtka tada poziva odgovarajuće organe .
Poziv na vlasti

Ovisno lokalne hitne komunikacijski sustav , ovaj poziv mogu se slati izravno na operatora 911 . Operater praćenja pruža informacije potrebne , uključujući adresu i najbliži glavnom raskrižju . Ako njihova oprema dopušta , oni mogu i dalje pratiti lokaciju za bilo značajnog buke da mogu proći na vlasti .
Daljnji rad

Neki alarm tvrtke će slijediti se u roku od 48 sata da se provjeriti na kupca . Oni su zainteresirani da saznate što se zapravo dogodilo i ako je njihov sustav je odigrao ulogu u zaustavljanju ili smanjenju incident .

Kako programirati reporter Bežični alarm

Reporter Wireless Alarm je također poznat kao Chamberlain Wireless pješaka i vozila uzbunjivanja . Alarm upozorava sa zvukom , kao što treperi zeleno svjetlo i ako je gibanje je otkrivena u dometu od 30 metara . Bazna stanica može biti postavljena do

Více >