Do It Yourself Wireless kamere alarmni sustavi

Sustavi kamere može se programirati za slanje upozorenja (alarm) putem e -maila ili mobitela teksta kada su se pokreću kroz svoje motion funkcionalnost detekcije . Oni se čak može programirati poslati alarm ako oni nisu izazvane --- djelujući kao zasun klinac monitoru . Možete postaviti kameru da vas upozori na rasporedu , na primjer samo na vas tekst , ako je fotoaparat aktivira u određeno doba dana . Dojava možete slati okvire , ili cijeli video . Upute Screenshot
1

instalirati kameru i kontrolni softver slijedeći upute proizvođača . Pronađite kameru gdje se može štititi ulaska i izlaska bodova . Trčanje bilo vodova .
2

Pokrenite kontrola softver , podesiti kameru i postaviti alarme . Prijava na online račun koji dolazi sa sigurnosnim sustavom i kliknite na kartici Connection praćenje . Stvaranje e - mail ili mobitel upozorenja . Odredite hoće lialarm da se dogodi , akofotoaparat ili kontrola softver je računalo ide offline previše .
3

Navedite pod kojim parametrima želiteupozoriti da se dogodi . Koristite kontrola softver za mapiranje zonu na slici kamere koju želite koristiti za pokretanje upozorenje . To se zoveOtkrivanje zona . Prepoznajte kameru (u postavljanju multiple kamera) i odaberite ga . Tu će biti" Definiranje zona " tab . Koristite miša na karti područje na zaslonu koji želite koristiti za aktiviranje alarma kada je otkrivena gibanja . Na primjer , možda želite da se aktiviraju alarm samo kadavrh ograde je probijen , a ne put koji je ispred ograde . Spremi konfiguraciju .
4

Uključite svoj ​​mobilni telefon ili e - mail prijave i testiranja . Napravite pokret unutar zone detekcije ibežični sustav kamera će poslati alarm , upozoravanja na pokret . Ovisno o konfiguraciji to će vam poslati video kao privitak previše .

Kako dobiti detektor pokreta svjetlo na Turn Off

detektor pokreta svjetlo ima isključivu svrhu osvjetljavanja prostor koji je bio određen za zaštitu . Detektor pokreta svjetlost koja odbija ugasiti , ne samo poraza svoju svrhu , ali i završi troška vam novac za nepotrebnu električnu uporabu . To je

Více >