Koje su prednosti i Nedostaci sustava detekcije upada ?

Intrusion Detection Systems za računala pružaju opsežnu obranu protiv krađe identiteta , informacija , rudarstva i mreže hakiranja . Velike tvrtke i vladine agencije zapošljavaju takav softver da bi informacije i račune sigurno, kao i praćenje mrežnih aktivnosti zaposlenika kako bi se osiguralo na licu mjesta, objekti se ne zloupotrebljava . No, za sve prednosti , sustava za otkrivanje napada su spriječena nesposobnost da kažem zlonamjernih aktivnosti od slučajnog ili zakonitog djelovanja i mogu zaključati mrežu uzrokuje gubitak posla i prihoda . Stalno Mreža za praćenje

Intrusion Detection Systems stalno pratiti određene računalne mreže za invaziju ili abnormalne aktivnosti . Prednost ove usluge je" okrugli - the- clock " aspekt , u kojisustav zaštićen čak i dokkorisnik spava ili na neki drugi način daleko od bilo kojeg računala povezanog s mrežom . Korisnički podaci , pristup mreži , i firewall mjere sve su aktivnije ažuriraju i brine sustava za prepoznavanje upada .
Svestranost sustava

Intrusion Detection Systems su vrlo prilagodljiv za smještaj specifičnim potrebama klijenata . To omogućuje korisnicima da custom -graditi sigurnost mreže za praćenje visoko individualizirane aktivnosti ; s otvorenim napadima na mrežu za ispitivanje sumnjivih ili specifične oblike aktivnosti koje mogu bitipokušaj maskenbal prodrijeti sigurnost sustava izvan mreže , ili moždadjelo nekoga unutar sigurnosne mreže . Sustav je u mogućnosti , kroz prilagodbu , pratiti obje vanjske prijetnje određenoj mreži i obrasce ponašanja koji mogu biti prijetnje koje djeluju u sustavu .
Reći Prijetnja od prijatelja

glavni nedostatak sustava za otkrivanje upada je njihova nesposobnost reći prijatelja od neprijatelja . Korisnici unutar sustava može imati bezazlenu aktivnost označila sustava za otkrivanje upada , što je rezultiralo blokadom - dolje mreži za neodređenom vremenskom razdoblju doktehnička profesionalna može biti na licu mjesta, kako bi se utvrdili problem i resetirati sustav detekcije . Za posao ovisi o brzoj akciji za rok orijentirana materijala , to može izazvati drastičan gubitak prihoda i povjerenje klijenata , kao partneri mogu uzeti posao negdje drugdje u tvrtku s više pouzdane mreže .


Povijest home sigurnosnih sustava

Prema web stranici Home Security & Management Company ljudi su kroz povijest pokušali uspostaviti alarmni sustavi za zaštitu svojstva i zajednice od napada i prirodnih katastrofa . Kruta sustavi započela s korištenjem bubnjeva i rogova da upozori zaj

Více >