Top-ocijenjeno Bežični alarmi

Najbolje ocjenjeni bežični alarmi može se instalirati brzo i izuzetno user -friendly zbog nedostatka električnih instalacija . Jednostavna instalacija smanjuje potrebu za posjete alarm tvrtke tehničara , koji također smanjuje troškove . Alarmni sustavi rade prema detektor pokreta senzora koji se pokreću akovrata iliprozor je razbijen . Sirenu zvukova i telefonski brojevi koji su unaprijed programirani automatski biran. Bežični alarmi mogu biti premještena od kuće do kuće , još jedan pozitivan faktor koji ihčini dobra investicija . Početna Siguran Wireless Alarm

kući sigurno bežični Alarm je bio jedan od prvih dostupnih bežičnih dom alarmni sustavi . Ona ima jednostavan bežičan instalaciju koja ne zahtijeva mjesečne naknade , za razliku od nekih konkurentskih brandova . Ostale značajke uključuju daljinsko upravljanje i glasno sirenu . Proces postavljanja razumljiv sastoji od uključivanja sustava u utičnicu i pritiskom na gumb za aktiviranje ključna lanca daljinski i bežični sustav detekcije. Ovaj bežični alarm je idealan za kućama, apartmanima ili poslovnih aplikacija .
Alexor DSC Wireless Alarm

Alexor je DSC bežični alarmni ima potpuno kompatibilni bežični pribor, detektora i tipkovnicu . Alexor traje puno kraće vrijeme za instalaciju od tradicionalnih žičanih alarmnih sustava . Ostale značajke uključuju 16 korisničkih kodova , određeni glavni kôd i održavanje koda koji se može koristiti za ažuriranje sustava . DSC podržava 32 bežične zone i 16 bežičnih ključeve . To je učinkovit glasnu sirenu i idealan je za kuće , poslovne ili stambene uporabu .
ADEMCO Lynx R - 2 Wireless Alarm

ADEMCO Lynx R - 2 jebežični alarm koji se sastoji od upravljačke ploče , glasnih sirena , programiranja tipkovnice , dvosmjernu glasovnu sustava i spikerfon . Ona ima glasovne poruke značajku user- friendly da vodi operatera kroz postupak instalacije . Alarm reagira na bežični detektor pokreta , kao i vrata i prozor senzora . R - 2 dolazi s instrukcijskog DVD-a koja je pokazala svoje mogućnosti . To je idealno mjesto za kućama, apartmanima ili poslovnih aplikacija .
Concord 4 Wireless Alarm

Concord 4 bežični alarm jesigurnosni sustav za oba upada i dojavu . Alarm ploča ima osam zone ulaza, uključujući i dvije žice detektor dima petlje . Alarm je jednostavan za instalaciju i rad , pomoću tipkovnice i tekstualno sučelje izbornik -driven . Naredbe sustava mogu se uključuje pritiskom na jednu tipku, za razliku od niza . Vrijeme i status Alarm se prikazuje i specifični načini za dan ili noć se može lako programirati u sustav tako da prozori mogu ostati otvoren bez pokreće alarm . To je idealno za kuće , poslovne ili stambene uporabu .

Kako ukloniti protupožarni alarm pokrova

Protupožarni alarmi su bitne za vas štiti i svoju obitelj od udisanja dima zbog požara i neispravnih kućanskih aparata . Provjerite svoje protupožarni alarm često kako bi bili sigurni da se radi ispravno i da su baterije napunjene. Ako oni ne rade is

Více >