Kako napraviti vlastitu sigurnost sustava

duševni mir koji dolazi sa sigurnosnim kućanstvo sustava teško može zamijeniti . Nažalost , mnoge kuće su obeshrabreni visoke mjesečni trošak od mnogih komercijalnih alarmni tvrtki . Rješenje za neke jene-to - sami projekt .
Projekt bi trebao biti temeljito planirana i izvršena kako bi se osiguralo da nema praznine u sigurnosnom sustavu , te da su svi prozori i vrata su pokriveni . Detektore pokreta i stakla razigravanja senzori mogu se dodati više potpunu pokrivenost . Instaliranje kompletan sustav sigurnosti doma može biti učinjeno u samo jednom do dva dan , ovisno o veličini kuće i složenosti system.Things što vam je potrebno Srpski Cijela alarm kit
Pojedini dijelovi alarmni
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Kupnja komponenti za svoj sustav . Ukupno alarm kit je puno lakše nego slažući pojedine komponente , a osnovna sustava može biti je za 100 do 200 dolara . Ako vam je potrebna potpunosti prilagođeni sustav , možete kupiti sustav u pojedinim dijelovima , ali je još uvijek lakše kupiti kit , a zatim dodati na dodatne komponente , ako je potrebno . Ti sustavi mogu se kupiti preko eBay , broj online trgovaca , ili čak i neke lokalne sigurnosne trgovinama ( vidi Resources dolje ) .
2

Sastavite plan napada za svoju kuću . To je apsolutno neophodno da svaka vanjska vrata i prozora pokrivena senzorom . Ako je moguće , staklene pauze senzori trebao biti smješten iznad bilo velikih staklenih vrata ili skupova prozora , i detektori pokreta treba staviti oko glavnih područja vašeg doma , poput dnevnog boravka i hodnika . Pokušajte razmišljati kao uljez , a mjesto senzora u područjima oni će najprije pokušati kada razbijanje u.
3

Instalirajte senzore preko svog doma . Ako ste kupili bežični sustav , vaš posao može biti kao jednostavan kao držeći svaki senzor na svoje mjesto i što ga uključite . Wired dijelovi su mnogo teže instalirati , jer jelinija za svaku od njih mora se izvoditi kroz zid . Uklanjanjem radijatori , često možete pokrenuti žice po podu i sakriti ga zamjenom radijatori . Svaka linija trebala pokrenuti natrag u zajedničkom prostoru gdje će biti instaliransredišnja jedinica ili tipkovnica .
4

Spojite žice ( ako je moguće ) na središnjem alarm jedinici, gdje su senzori , tipkovnice i sirena sama komuniciraju jedni s drugima . Ova jedinica će također biti tamo gdje pribor , kao što su backup baterija i telefonski emitiranja povezivanje . Ovaj okvir treba biti montiran na mjesto nije lako pristupiti tako nepoželjne goste , kao što su ostave ili ormara . Siguran brava će dodatno ometati bilo petljanje .
5

Instalirajte tipkovnicu , što je gdje je cijeli sustav će biti pod kontrolom . To vam omogućiti da unesete svoje privatne kôd omogućiti ili potpunu zaštitu ili perimetera zaštitu ( samo vrata i prozora senzori) , koji dolazi u ruci za noćnu uporabu . Sve obavijesti ili konfiguracija sustava će biti učinjeno kroz tipkovnicu , tako da ćete želite biti sigurni da su u povoljan položaj . Trebali biste biti u mogućnosti da lako pristupiti tipkovnicu iz vašeg najčešće korištenih ulaznih vrata , tako da ga možete onemogućiti prije nego što se ugasi.

Kako napraviti vlastitu sigurnost sustava

duševni mir koji dolazi sa sigurnosnim kućanstvo sustava teško može zamijeniti . Nažalost , mnoge kuće su obeshrabreni visoke mjesečni trošak od mnogih komercijalnih alarmni tvrtki . Rješenje za neke jene-to - sami projekt . Projekt bi trebao biti te

Více >