Kako napraviti vlastiti protuprovalni sustav

To je plan , iz vrlo jednostavnog alarmni sustav . Kad je otvorila vrata , to će zatvoriti krug , što uzrokuje da se oglasi zvono . To ima prednost od bitak lako staviti zajedno i jeftino sastaviti . Na dolje strane , to uopće nije sigurno , jer se može lako isključen . To čini veliki osnovni elektronski projekt ili privremene sigurnosne measure.Things morat ćete
željezne ploče
Tape
Lem
buzzer Screenshot Napajanje
Box Screenshot Nails
izolirana bakrena žica
lemilica
neodimijski magnet
Prikazati više uputa Screenshot
1

Kupite zvono i napajanje . Napajanje jeplug-in adapter koji traje AC struju od zidnu utičnicu te ga pretvara u istosmjerne struje za alarm . Nađi napajanje koje ima što više ili malo manje napona odbuzzer zahtijeva , i jednako ili više amperaže . Na primjer , ako je vaš buzzer je ocijenjen ocjenom 9,2 volta i 25 miliampera ,9 - Volt napajanje s 50 miliampera će biti u redu , alinapajanje 9,7 V može oštetiti .
2

Connect jedan terminal od napajanja do jednog terminala cvrčaka. Ili ih lemite izravno zajedno ili koristiti duljina žice da ih povezati .
3

Zaštitite zvono i napajanje . U idealnom slučaju , trebali biste ih montirati u kutiju s rupom za kabel prođemo . U slučaju krajnje nužde , možete jednostavno ih zamotajte u sloju električne trake .
4

Izrežite dvije duge pramenove žice . Oni bi trebali doći iz napajanja na vratima s baremnekoliko metara od dodatnog davanja .
5

Zalemite žice na okidač mehanizam . Trebat će vam mali , pravokutni željeznu pločicu , oko dva inča na svakoj strani , i neodimijski magnet . Ovaj alarm ima magnet i mali željezni tanjur koji zajedno rade kao prekidač . Kad je otvorila vrata , to će izazvatimagnet za prinošenje željezne ploče , dopunjuje krug i uključivanje alarma . Zalemite jednu žicu na željeznu ploču i zalemiti onaj drugi na neodimijski magnet .
6

Priključite se slobodni krajevi žice u krug . Zalemite jedan od njih na slobodnom terminala na napajanje idruge na slobodan buzzer terminala . Dodirnite magnet željeznu ploču . Uključite se u krug . Buzzer trebao otići . Ponovno Isključite krug .
7

Pričvrstite željeza ploča na podnožju vrata sa trakom . Stavite magnet ispred vrata . To bi trebao biti postavljen tako da se , kad otvorite vrata , bit kvaka na tanjur , uključivanje alarma . Priključite ga i isprobati .

Alarmni sustav Alternative

Sprečavanje provale i krađe jeglavni razlog za dom alarmni sustav . To možete učiniti mnogo toga kako bi obeshrabrila provalnici provaljuju u kuće, koji koštaju manje nego instaliranje i održavanje skupi alarmni sustav . Ne oglašavati vaše proizvode

Více >