Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Početna alarmni sustavi >> Content

O ADT home sigurnosnih sustava

ADT Security Systems je svjetski poznati za pružanje kvalitetne kuće sigurnosne usluge za obitelji pomoću high - tech naprava koja se zadrži dom siguran od krađe , požara i drugih opasnosti . Povijest

ADT Security Services (ADT) osnovana je 1874 Robert Roebling Clowry kao američkom Okružnom Telegraph . U to vrijeme , ADT jekonsolidacija 57 različitih telegrafskih društava . Kroz godine ,poslovni prošao kroz različite vlasničke i poslovne koncentracije kao tehnologija napredovala . U 1920-ih i 1930-ih , počeli su se specijalizirali u stvari , kao što su vatra i protuprovalni alarmi . U to vrijeme ,tvrtka je vodio AT & T. U 1960 , ona je postala javnom vlasništvu i počeli pružati dom alarmni usluge u velikim gradovima kao što su New York City . U 1997 ,tvrtka je kupio Tyco International . U proteklih 130 -ak godina , ADT razgranala na više od 30 različitih zemalja i zaposlenika na desetke tisuća ljudi .
Činjenice

ADT nudi dom , poslovne i sigurnosni sustavi vlada , sustava za dojavu požara , bliski krug sustavi za video nadzor i još mnogo toga . To jenajveći pružatelj elektroničkih sigurnosnih sustava s više od 20 milijuna korisnika u SAD-u. Tvrtka je vrlo uspješna i postalago-to izvor za sigurnosne sustave . U 2006 , ADT zaradio 7,2 milijarda dolara .
Funkcija

Glavna funkcija ADT home sigurnosnih sustava je zadržati svoj ​​dom i obitelj sigurno zahvaljujući zaštiti od požara , krađe i druge opasnosti . Osim sigurnosnih faktora , instalacija ADT sigurnosni sustav može imati opipljive sekundarne nuspojave poput snižavanja premije osiguranja vašeg kućnog vlasnika te nematerijalne nuspojave kao što su mirni . Za relativno nisku cijenu , možete osigurati sigurnost svoje obitelji i zauzdati svoje strahove .
Tip

ADT ponude prati home sigurnosnih sustava, koji štite svoj ​​dom od uljeza , požara i drugih problema . Sustavi profesionalno instalirana i nadzire 24 sata na dan . Možete uključiti protuprovalni alarmi , prozora i vrata senzore , detektore kretanja i ostale komponente, kao što su video nadzor , detektora ugljičnog monoksida , dima i topline senzora , senzora za vodu i zamrznite senzora . Nakon što je sustav instaliran , možete ruku i razoružati alarm kroz keychain daljinskom upravljaču ili tipkovnice na zidu . ADT optužuje inicijalnu instalaciju naknadu plus mjesečnu naknadu za usluge alarm monitoringa . Cijene se kreću po tome koliko senzori vam je potrebno i druge pojedinosti . Međutim , mjesečni troškovi smatraju relativno niska za kvalitetu usluga i opreme .
Značajke

alarmni sustav instaliran od ADT Security Services pomaže zaštititi kuću od požara , curenja ugljičnog monoksida i krađe pokušaja . Na digitalnom tipkovnice u vašem domu , možete pristupiti vatru , medicinski ili policijsku otpremu , kada je pomoć potrebna . Zvučne signale iz sustava vas upozoriti kada su otvorena vrata ili prozora . UkolikoAlarm je naoružan ,high - Decibel sirene zvuči . Mnogo puta to plaši počinitelje daleko. U najmanju ruku , upozorava one kod kuće ili susjeda uljeza prisutnosti. KadPraćenje Korisnička centar prima signal iz kuće , oni odluče kakav odgovor poslati . Kako bi se uklonili lažne uzbune od stvarnih prijetnji , netko iz Centra za praćenje poziva dom , a ako ne postoji dovoljno dokaza da se dokaže da jeprijetnja stvarna , pomoć je poslan . Ako se nitko ne javi kadcentar poziva natrag , odgovarajuće osoblje otpremljena .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1016082435.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.