Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Početna alarmni sustavi >> Content

Kako izgraditi vlastiti detektorima pokreta

Izgradnja sustav detekcije pokreta može biti vrlo jednostavno vrlo komplicirano , ovisno o tome što ste izabrali . U ovom komadu ćemo se pogled na neke od svojih mogućnosti . Neki od njih su dobre za kada ste u patiti ( ili proračuna prsta) , a nekeprilično u - depth.Things morat ćete Srpski kabela
velike metalne ploče ( ili soda limenke )
baby Monitor
Crna Tape
spreju ( opcionalno )
detektor pokreta Light
pokazati više Uputstvo
Gudački System ( najjeftiniji /najbrži /Kratkotrajno rješenje )
< br > 1

Izmjerite razmak od mjesta na kojem se uljezi mogli ući . Vi ćete želite koristiti najudaljeniji rubove , kao i neke zajedničke ulaza ( prozora, vrata, itd.) na tom području. Budite sigurni da biste dodali barem 2 inča broju kako bi se ostaviti mjesta za vezanje off .
2

Izrežite žice na potrebnu duljinu (s). Koristite solidan kabel koji neće ugriz kada netko uđe u njega . Također je najbolje da koristite kabel koji je jedan solidan , boja -tamnijebolje . Nemojte koristiti ribolov liniju , to će slomiti .
3

Get komada metala s rupama kroz centar . Veliki podlošci iz željezari neće napraviti , ali ako ste stvarno u stisci s vremenom cut soda limenke na pola i pažljivo bušiti kroz dno sa škarama .
4

Gudački limenke na kabel i kravatu kabel za ares koje ste već odabrali .
5

držati uho se za šuštanje kanti .
baby Monitor ( Jeftin /teško otkriti )
6

Idi na vašem lokalnom diskont i kupiti baby monitor , poput one će roditelji koristiti , ili ako već posjedujete jedan ga izvaditi . Stavite baterije u i uvjerite se damonitor radi .
7

Koristite komad crne trake za pokrivanje bilo kojeg prikaza svjetla na monitoru . Isto tako , ako je monitor bijeli možda želite sprej boje na monitor tamnu boju . Samo budite sigurni da pokrije zvučnike i sve rupe u kućištu s trakom prije nego što boja .
8

Stavite baby monitor na nenametljiv mjesto u području koje želite pratiti i držati kraj emitiranja s vama . Akoje velika površina , da ćete želite uzeti u obzir korištenje više monitora .
9

Slušajte zvukove koji ukazuju na to da je netko u tom području .
Motion Detection Light ( skuplje /Long Term )
10

Idi na hardvera dućan . Kupite gibanje otkrivanje svjetlo . Izbor između žičane ili bežične modela jestvar osobnih preferencija i vašu udobnost uz rad sa žicama.
11

Izaberite mjesto . To bi trebao biti u području koje želite pratiti - po mogućnosti kutak - a na mjestu gdje je kao širok pogledom što je više moguće - . Neometan od strane zidova ili drugih velikih objekata
12

Otvorite kutija i pažljivo pročitajte proizvođača upute o tome kako instalirati i koristiti svjetlo pokreta .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1016082461.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.