Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Početna alarmni sustavi >> Content

Kako napraviti la - Wire Alarm

Alarmni sustavi mogu biti vrlo skupo, a prije svega za unutarnju primjenu . Na otvorenom možete koristiti vrlo jednostavne alarme da vas upozoriti na pristup drugima . Jedan odnajjednostavnijih i najučinkovitijih jetrip - wire linije zakačen na neki mehanizam upozoravanja na nečijem pristupu . Koristite ih kad je u pustinju da zadržite svjesni uljeza , bili oni ljudi ili životinja . Upute Screenshot
1

Odaberite mjesto za postavljanje putovanja žicu . Morate pronaći mjesto gdje svatko vas približava će morati hodati . Kao što oni prolaze , noge će uhvatiti crtu i putovanje alarm . Mjesto mora biti tamo gdje je linija će biti neviđeno na povremeni pogled .
2

Uzmi jedan kraj putovanja linije te ga priključiti na fiksnoj lokaciji . To mjesto može bitistablo , korijen ili kamen . To samo treba biti dovoljno stabilna , tako da to neće pomicati prilikomposjeta crta povlači na uzbunu koju prolaze pješice .
3

Pruži crtu preko staze i pričvrstite ga alarm . Alarm može bitiniz bučnih limenki ili je mogao bitisirena koji će zvučati kadlinija aktivira alarm . Alarm bi trebao biti samostalan , ali dovoljno glasno da vas obavijestiti da je netko prošao po njemu . Za ovu namjenu ,niz limenki ilustrira principe .
4

Gudački limenke preko web mreži visio između dva stabla . Kada sealarm aktivira , limenke će buku kao što su hit jedni druge .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1016082462.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.