Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Početna alarmni sustavi >> Content

Kako kupiti NOAA Weather Radio

Primite službene obavijesti iz NOAA i hitne dužnosnika s NOAA vremenska radio . NOAA ,Nacionalni ured za oceane i atmosferu Udruga je dio Hitna uzbunjivanja . Menadžeri Hitne preporučujemo da svaka obitelj kupi NOAA vremenska radio za hitne obavijesti , uz troškove od $ 20 do 80 dolara . NOAA vrijeme radio može spasiti život . Ovdje su neke stvari koje treba znati . Upute Screenshot
1

Potražite " Public Alert " logo na bilo NOAA Weather Radio koju tražite . Službeni " Javni Alert " logo znači daradio ispunila određene kriterije i programiran za " određenom području poruke kodiranje " ( isto). SAME vam omogućuje da program vremensku radio u određenom području , tako da ne primati upozorenja za velikom području . " Javni Alert " logo također znači da je vaš NOAA vrijeme radio ima bateriju back-up , a posebno važno tijekom oluje . Uvjeritevrijeme radio što kupujete je sposoban za primanje u " Sve opasnosti" sustav upozorenja , koji će vas obavijestiti o svim hitnim slučajevima u vašem području, kao zatražio od lokalnih dužnosnika .
2

Razmislite dodatke dostupan s NOAA Weather Radio ćete se kupuju . Ako živite u području koje obično nema dobar radio prijem , razmislite o kupnji vremenske radio s vanjskim antenski priključak . Vizualna i osobe s oštećenim sluhom ljudi mogu imati koristi od kupnje NOAA vremenska radio s strobe svjetla , pager ili čak u krevetu drmaju .
3

Trgovina na lokalnoj razini , ako je to moguće . NOAA vremenska radio su dostupni online na aukcija sučelja ili elektronike trgovine web stranice , aliradio bi mogla biti oštećena i da ga se morati vratiti . Također ćete dodatno platiti za troškove dostave . Ako trgovina na lokalnoj razini u trgovini ili veliki okvir trgovine , možete jednostavno vratiti ga za popravke i zamjenu .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1016082463.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.