Kako promijeniti kombinacija na S & G 6730

Sargent i Greenleaf čini niz mehaničkih i elektroničkih brava za sefovi za čuvanje novca , i svodovima . 6730 Model brava otvara preko kombinaciji troznamenkastog ušao pomoću mehaničkog brojčanik . " Promjena ključ " je uključen u sefu koji mijenja sigurnu kombinaciju , kada je to potrebno . Trebali bi promijeniti kombinaciju ako sumnjate netko izvan obitelji ili posao ima pristup tvoj sef . Iz sigurnosnih razloga , trebate postojeće sigurnu kombinaciju . Upute Screenshot
1

Otvorite bravu koristeći postojeću kombinaciju , okretanjem kotačića lijevo do prvog broja , pravo prošlosti drugom broju dva puta prije zaustavljanja na trećem prolazu zatim lijevo do konačnog broja , zaustavljanja na drugi prođe . Okrenite kotačić udesno dok se ne zaustavi i povucite otvoriti vrata .
2

zaključati vrata dok je otvorena , okretanjem kotačića lijevo kroz četiri revolucija . Ponovno unesite kombinaciju kao u jednom koraku , ovaj put pomoću " mijenja Index" trag na oko 11:00 na brojčaniku umjesto " otvara index " marku na 00:00 .

3

Umetnite tanki kraj Ključna promjena u ključanicu na stražnjoj bravi . Tipku samo uklapa u jednom smjeru , s dijamantnom obliku obroku na dnu . Gurnite tipku koliko to će ići u bravu .
4

Okrenitekotačić ulijevo preko pune tri revolucijama , redaju prvu znamenku svoj ​​novi kombinaciji s " mijenja indeksa " oznakom na četvrti pass . Okrenite kotačić kroz dva puna okretaja , zaustavivši se na drugom znamenkom vašeg novog kombinaciji na trećem prolazu . Konačno , okrenite kotačić ulijevo preko jedne rotacije , zaustavivši se na trećem znamenke svog kombinaciji na drugom prolazu . Pobrinite se da ne postaviti treću znamenku vaše kombinacije između 4 i 12 na brave ižljebljenom na 50 godina.
5

Pažljivo premjestitiokretnog 10 brojeva u desno i rotirati Ključna promjena u stražnjem dijelu lock pravo kroz 90 stupnjeva dok se ne zaustavi . Izvadite ključ promjena iz svoje rupe i testirati svoju novu kombinaciju , ovaj put obloge znamenke s indeksom otvaranja , što je normalno . Novi kod radi odmah .
6

Zaključavanje i otključavanje sigurno barem tri puta pomoću nove kombinacije s otvorenim vratima . Novi kod ponekad treba vremena da se krevet -in za mehaničke brave .

Kako otvoriti Honeywell sigurno

Honeywell proizvodi elektroničke sefovi za korištenje u kući koji se koristi za osiguranje važnih dokumenata ili imovinu . U sefovi imaju elektronsku blokadu koja treba programiranih kombinacija za otvaranje . Osim toga, sefovi dolaze s hitnom prevla

Více >