Početna konzerviranje mliječni proizvodi

Canning mlijeko jeučinkovit način za pohranu svježe mlijeko proizvedeno od strane vaših životinja . Od svježe mlijeko ne može biti dostupan tijekom cijele godine , to konzerviranje u konzervi opreme pod pritiskom daje vam pristup na svoju proizvodnju za sljedećih pola godine ili tako . Morate imati pristup na konzerviranju hrane tlaka , neke čiste kontejnere i svježe mlijeko . SteriliziratiKontejneri

Sterilizirajte svoje prazne i očišćene kante i poklopce za mlijeko tako da ih kuhanjem u vrućoj vodi ili ih pari 10 minuta . Ako koristite manje limenke , možete koristiti bebe boca sterilizator na paru limenke . Za veće limenke , ispustite ih u lonac ispunjen s kipućom vodom . Nakon sterilizacije , stavite limenke na čistim ručnikom i pokriti vrhove aluminijskom folijom kako bi spriječili druge predmete od ulaska u limenku .
Pritisak Canning

Ispunite limenke s svježe mlijeko i ostaviti 1/2-inch džeparac od vrha ruba . Pokriti konzerve i stavite ih u tlačnoj konzerviranju hrane . Duljinu vremena vam je potrebno za obradu limenke ovisi o veličini limenke i količini mlijeka unutra . Za konzerve kvart veličine , ispunite posudu s 2 do 3 inča čiste vode i postaviti ih na visoke topline . Nekatlak Canner oduška pare iz kljuna za 10 minuta , a zatim staviti pritisak na težinu do 5 funti.
Cool limenke

Nakon što dosegne Mark 5 kilograma , isključite topline i nekaradi na konzerviranju hrane kul na vlastitu . Kada seradi na konzerviranju hrane je cool na dodir , skinite poklopac i izvadite limenke da ih se ohladi na vlastitu . Stavite limenke na hladnom i suhom mjestu , daleko od propuha . Pokrijte ih sa slojevima novine ili ručnik kako bi izbjegli nagle promjene temperature , što može utjecati na kvalitetu mlijeka .
NapomenaVrijedi Datum

Većina konzervirane proizvode posljednja za šest mjeseci do godinu dana . Od kuće - konzervirano mlijeko nije sačuvan na bilo koji način ( bez dodanih sladila na produljiti svoj ​​rok trajanja ) , što bi trebalo očekivati ​​životni vijek pola godine za mlijeko . Držite konzervirano mlijeko dalje od izravnog sunca i izvora topline i napisati datum isteka na limenci . Konzerviranje koraci ovise o proizvodima ćete pohraniti , i ti koraci vrijede samo za mliječne proizvode .

Kako otvoriti Liberty Sefovi

Dobivanje sefom Liberty je izuzetno korisna , jer ćete imati sigurno mjesto za pohranu vaše najvrednije stvari , kao što su nakit , pa čak i novac . Liberty pruža svojim klijentima s sefovi koji su iznimno dobro zaštićena . Tu su prije svega tri nači

Více >