Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Početna Sefovi >> Content

Sentry Safe AS - 1 Upute

SentrySafe AS - 1 auto sigurno jecrna , kompaktan, lagan sigurno izrađen od aluminija i čelika osmišljen kako bi se spriječilo lopova od njega ili dragocjenosti štiti ga zgrabio - novac ili čekovna knjižica , elektronike poput mobitela , kamere ili uređaje za pohranu podataka , dokumenata ili nakit - za vrijeme" razbiti i iskoristite " krađe iz automobila, kamiona , RV ili brodom . AS - 1 dizajn uključuje unutarnji zglob vrata, kako se lopovi od znatiželjnih daleko vrata , dva čelična zaključavanje vijke da pretvoriti preko ključa i 31,5 - inčni vinil - obložene čelik kabel , koji osiguravajusiguran za vaše vozilo . To je ono što vam je potrebno
kredom ili olovkom ( opcionalno )
Prikazati više uputa Screenshot
1

Izaberite područje u svoje vozilo u prednji ili stražnji putnički nogu ili debla na pridajusigurno preko kabela oko ili preko pričvršćen dole objekta poput metalnog okvira u kojemsjedište montira na vozilo ili metalnu prozorčić .
2

Odaberite jednu od uključenih protukliznim pribor za zaštitu - dva držač i kopču traka komada , četiri gume diskovi ili tepih clip - kako bi se spriječilosigurno od klizanja oko nakon što ga osigurati . Kuka i petlja zatvarač traka radi na tepihu i gumene diskovi rade na velura ili standardne tepih , drva i gume . Ćilim clip vijke u tepihu ilimat i omogućujesigurno okrenuti za 90 stupnjeva , dok je u položaju .
3

Pričvrstite pribor koji ste odabrali . Ako koristite kuka i petlja zatvarač traka ili gumene diskova , izvadite papir potporu iz komada , pridaju komada na dno plastične krajevima ili ugla sigurno - trake na krajevima ; diskovi na uglovima . Ako koristite tepih isječak , položajsigurno s poklopcem gdje ga želite i umetnite vrh komad kredom ili olovkom u prethodno izbušene rupe na dnusigurno obilježiti tepih ili prostirku ispod . Uklonitesigurno, ručno vijak isječak na mjesto na ovim maraka dok je prst čvrsto , a zatim stavitesigurno u poziciji na isječak .
4

Držite nisu udaljeni kraj čelični kabel u tvoja ruka i gurnite ga oko pričvršćen objekta ili kroz metalni obruč koji ste odabrali , a zatim provucite kraj kroz petlju na drugom kraju kabela . Tegljača na kraju da ste drži da slajd petlje prema objektu ili prozorčić . Umetnite kraj u lijevu ili desnu stranu zaključavanje kabela priključak nasigurnom , a zatim ga povucite prema prednjojsigurno uz žlijeb .
5

Umetnite jedan od vaših ključeva u ključanicu nasigurno vrata , zatvori vrata i okrenuti ključ za zaključavanjena sigurnom . Tug nasigurno i kabela kako bi bili sigurni da ste osigurani i ispravno . Kad je završio , ponovno otvoriti vrata i stavite svoje vrijednosti po potrebi .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/home-safes/1016016338.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.