Savjeti i trikovi za skrivanje Sefovi kod kuće

Imajući sigurno otkrio , uzeti ili čak prazni , poraza u svrhu pohranjivanja prized posjede usigurno na prvom mjestu . Imajući vaš siguran na nenametljiv i skrovitom mjestu u vašem domu čini teže za uljeza ili čak i djeca ga pronaći i stoga pokušati uzeti ili otvoriti ga . Možete napraviti , kupiti ili naći predmete i mjesta u vašem domu koji će sakriti svoj sef . Jeftini skriva Spaces

Postoji nekoliko načina za skrivanje vaše sigurno da su jeftini i učinkoviti za kupnju . Smart Money Dnevni iSimple Dollar oboje tvrde da su se skrivali novac i dragocjenosti Najlakše je kad su na nenametljiv mjestu koje je zapravo na vidiku . Satovi s šupljim leđima i knjigama s šupljim interijera su proizvedeni za smještaj malih sefovi . Gospodarstvo veličine staklenke su proizvedeni bez dna ili s prijenosnih dnu . Te staklenke često su slikane na unutrašnjosti i označene kao maslac od kikirikija ili neki drugi zajednički predmet , ali može stati male sefovi unutra . Cijene za ove prostore skrivaju se razlikuju od proizvođača do proizvođača i prodavatelja , ali su dobro pod 25 dolara od siječnja 2011 .
Skupo skriva Spaces

Skrivanje sefovi u sjeni može biti skupo , pogotovo ako imateveći sigurno ili želite kupiti sofisticiraniji skrivanje mehanizam dizajniran posebno za one koji traže izgovor za vaš siguran . Slike su izrađene sasigurno priključen na stražnjem dijelu slikarstva . Morate instalirati sliku na zidu , takosigurno je uvučena u zid islika pokrivasigurno . Također dostupno za kupnju su sefovi koji izgledaju poput električnih utičnica i može se pristupiti samo odvrtanjem " izlaz " iz zida . Cijene na tim proizvodima variraju , ali od siječnja 2011 često su više od 25 dolara .
DIY skrovišta

Ako se ne osjećate da troše čak i nekoliko dolara za skrivanje licu mjesta je potrebno, možete jednostavno napraviti skrovište mjesto od jednostavnih kućanskih predmeta . Na primjer ,mala sigurno može biti skriven u garaži ili kuhinji ne privuče pozornost tako da je stavljanje u praznu gaziranog napitka može kutiji . Također možete sakriti vaše sigurno ispod deke ili ručnike u ormaru za posteljinu ili u praznoj kutiji s natpisom kao zamrznuta lazanje ili hamburgera u zamrzivaču .

Savjet Srpski Srpski

ne ' t skrivanje sigurno u nešto što je vrijedno . Na primjer , ako imate stari stereo sustav, veliku vazu ili sarkofag , ne stavljajtena sigurnom unutar njega . Ako vam se dogoditi da se opljačkani , može se dogoditi dauljez će se vrijedne predmete ne znajući da sadržesiguran .

Kako vratitiSentrySafe ESB - 3

SentrySafe ESB - 3 jeelektronički dragocjenosti za sigurno pohranjivanje novca . Otvaranje sef uključuje ulaska kodeks do osam znamenki ili pomoću tipke posebna overrid isporučen uzsiguran . Možda želite resetirati svoj ​​unos koda ako sumnjate da je

Více >