# >> Dom i vrt >  >> Home Safety >> Početna Sefovi >>

Kako da se dobije kombinacija za Brinks vatre sigurno

U mnogim slučajevima ,dom vatre sigurno zahtijeva i ključ i brojčani kod . Ako ste izgubili brojčani kod za vaš siguran , ali još uvijek ima ključ , možete steći nadjačavanja kod izravno od proizvođača . Tvrtka koja proizvodi rubovima vatre sigurno je sada poznat kao Honeywell i sa sjedištem u Kaliforniji . S pravim informacijama , uzimajući novu kombinaciju za tvoj bi trebao bitiugriz . Upute Screenshot
1

Pronađite model i serijske brojeve na sigurno i zapisati ih . Broj modela trebala biti stavljena nasiguran na ugraviranom metalne oznake iserijski broj će se naći ni na sličnu oznaku ili na kutijicama tvoj sef .
2

Zapišite ključni broj za vaš siguran . Ovaj broj je na obje svoju sigurnu i tipku za hitne nadjačati.
3

Kontakt Honeywell korisničku podršku na 1-800-223-8566 . Ured je otvoren od 07:30 do 16:30 po pacifičkom vremenu , od ponedjeljka do petka .
4

Objasnite svoju situaciju predstavniku i pružiti im sigurnu informacija identifikacijskom ste zapisali u prethodnim koracima. Telefonska podrška rep bi trebao biti u mogućnosti da vas kroz stjecanje novu kombinaciju za tvoj sef .

Što znači u Sl žarulje

? SL žarulje suštedne žarulje koristiti u kući i na radnom mjestu . Također poznat kao kompaktna fluorescentna žarulja (CFL ) ili EL žarulje , SL žarulje sunačin za energetske svjesni ljudi na čuvanje električne energije . Identifikacija SL žarulje

Více >